Onsdagsbusiness och fredagsklänning

Det känns som jag bombaderar er med outfit-inlägg för tillfället. Och dessutom med tråkiga mobilbilder. Nåväl! Hoppas ni tycker att det är kul med sådana inlägg ändå. Här kommer i alla fall två outfits från den här veckan!
 
Onsdag

Jag vet förresten att bilderna hamnar lite tråkigt i en rad efter varandra i mobilen, fast att jag egentligen gjort det som ett kollage vilket bara visar sig på datorn. Tanken är att jag någon gång skall bygga om bloggen, så att sidan blir responsiv utan att behöva se så annorlunda ut på mobilen. I ALLA FALL. Såhär business såg jag ut i onsdags! Jag älskar det här med kostymbyxor, tycker att det är så bekvämt och fint samtidigt. Byxor från Lindex, skjorta från H&M och matchade med min klocka från Daniel Wellington.
 
Fredag
 
Idag har jag varit lite mer casual på jobbet. Den här paisleymönstrade klänningen fyndade jag för 179 kr! Den kommer från ONLY och är superskön. Sådär lagom lös men ändå smickrande. Tycker om den mycket. Älskar för övrigt fredagar på jobbet. De är mysiga och alla är så pepp inför helgen. Hoppas er fredag har varit fin!

Kommentarer
Postat av: M

Tjusig, som vanligt!

Puss på dig! <3

2016-10-03 @ 09:01:16

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0