Sommar 2016 genom min Instagram.

Idag är det 1:a september och det är officiellt höstmånad. Det betyder ju dock inte att sommaren inte stannar kvar och hänger lite till. Vädret kanske håller i sig ett par veckor till? Det hoppas vi på i alla fall! Nu när det är september så tycker jag att vi skall titta på hur sommarmånaderna har sett ut genom min Instagram.

 

Juni

Juni var en bra början på sommaren. Jag hängde på stranden för första gången i Malmö och åkte till Söderåsen med Dans föräldrar. Johanna tog examen, kusin Sanne studenten och Media Evolution hade sin årliga invigningsfest. Vi anordnade en babyshower för Rebbe där jag fick gosa med gulliga bebisar och sedan blev det midsommar som firades hemma hos Sarah och Niclas med några av de bästa. Jag fick också hänga en del på min balkong och pyssla med sticklingar.
 
Juli
Juli fortsatte lika bra som juni, om inte bättre! Jag var på Out of office after work med Carro och Johan och sedan blev det semesterveckor. Vi tog tåget till Sölvesborg där vi umgicks med min morbror och hans familj. Annars gick jag och Dan morgonpromenader i Västra Hamnen och en dag hade vi möhippa för Elin. Den 17 juli flög vi till Fuerteventura där vi bara solade, badade, läste böcker, åt och drack. Sjukt mysig och välbehövd semester. När vi kom hem åkte vi till Åhus för att hälsa på min mormor där vi gick på restaurang och hängde på stranden. Annars gick jag och Dan mycket på bio, hängde upp en ny ljusslinga på balkongen, promenerade i mysiga gränder i vår stad och åt jordgubbs- och nutellatårta hemma hos Sarah och Niclas. Sista veckan på semestern hade vi dessutom släktkalas i vår lägenhet.
 
Augusti
Augusti är ju lite halvt ångestfyllt eftersom man känner att sommaren håller på att ta slut, men man är själv inte alls redo. Men inte var det en dålig månad för det! Augusti revs av med Big Slap tillsammans med Sarah, Carro och Johan. Det var en hejdundrans fest! Festandet kompletterades med massvis av Gilmore Girls och ljusmys. Sedan var det dags att börja jobba igen och jag, Dan, Sarah och Niclas hade tisdagskräftskiva. Jag och Dan hade fest i vår lägenhet och Malmöfestivalen började samma vecka som The Conference. Jag var alltså på en del konserter och föreläsningar, vilket aldrig är fel. Sedan klippte jag av halva håret, Elin och Andreas gifte sig och hade en helt fantastisk bröllopsfest. Sarah och Niclas hade kräftskiva på deras uteplats och Desirée hade födelsedagsfest med ballonger. I slutet av augusti hängde jag i Pildammsparken och peppade inför Midnattsloppet som jag sprang på en av mina rekordtider! Sedan avslutades augusti med att lillebror Carl åkte tillbaka till Piteå för att gå sitt sista år på högskolan.
 
PJUH vilken sommar! Den har varit helt fantastisk men gått alldeles för snabbt. Förra året hade jag en dålig och ledsam sommar, fast att den såklart på sitt vis var helt fantastisk den med. Men i år fick jag liksom revansch. Hur har er sommar varit?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0