5 styck instagramtips.

Ett skepp kommer lastat med lite instagramtips!
 
Hellogiggles: Hello Giggles är en mysig underhållnings- och livstilssida grundad av bland annat Zooey Deschanel. Den innehåller massvis med roliga saker såsom olika listor och tips, och de har dessutom en instagram! Den brukar jag kika igenom på morgonen när jag fortfarande ligger kvar i sängen och snart ska gå upp. Den är väldigt färgglad, girlpowerig och rolig. Stort tips!
 
 
Fredrikeklundny: Fredrik Eklunds instagram tycker jag om att följa pga alla fina New York-bilder som han postar. Gillar också att kika på hans instagram stories från gigantiska lägenheter som är till salu.
 
 
Alittlealot_: Gabriella är grafisk designer och henne jobbade jag med på Eminent ett litet tag. Hon har en webbshop där man kan beställa superfina posters som hon har ritat. Dessutom har hon en urgullig instagram där man får små illustrerade hälsningar. Stort tips!
 
 
Corgistagrams: En instagram om corgihundar. Alltså jag dör så söta de är. Man blir på så bra humör när ens instagramflöde fylls med små corgis.
 
 
IdkommunikationOch så måste jag såklart slå ett stort slag för ID Kommunikations instagram! Det är ju där jag jobbar och just deras instagram är något som jag jobbar med. Så om ni vill se vad jag eller mina kollegor gör om dagarna samt vad vi har för roliga projekt på gång, följ oss på instagram!
 
Klart slut!

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Gullis!!
Gillade även Corgi-kontot, får checka in det :)

2017-04-12 @ 15:34:43

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0