Några störiga saker.

  • Att ingen jag känner har sett de senaste avsnitten av Big Little Lies eller Girls. Känns nästan som att jag får annonsera efter en seriekompis. Hittade tack och lov en kollega som hade läst boken Big Little Lies och redan visste allt, så jag fick prata av mig lite. Men liksom, senaste avsnittet av Girls?!?! MÅSTE ju få prata med någon om det innan jag krackelerar inuti.

  • Att jag tyckte det var vår och hade en ganska tunn regnjacka på mig idag, men att det plötsligt blev typ 5 grader och blåste supermycket. Frös som en hund när jag cyklade hem från jobbet. Kan vädret bara bestämma sig.

  • Att jag aldrig får quornfärs att bli gott? Jag kryddar och kryddar och kryddar. Försöker variera det och har det i köttfärsås, till tacos, lasagne, köttfärspaj, men blir liksom aldrig riktigt gott. Tror det är en lost cause.

  • Att jag tittade slut på "Innan vi dör" på SVTplay på bara fyra dagar. Nu känns det helt tomt? För övrigt en mycket bra serie. Man sitter som på nålar hela tiden. Se den!

  • Att jag varje kväll är supertrött men ändå inte går och lägger mig förrän halv tolv. Varför liksom?

  • Att min dators minne är fullt och att jag måste flytta över en massa bilder till min externa hårddisk. Tycker dock att detta är något av det tråkigaste som finns.

  • Att jag måste diska.
 
Så, har nog gnällt av mig lite nu. Finns ju bra saker också. Som att det är torsdag imorgon, att det äntligen har blivit april och att jag har massvis med roliga saker som händer på jobbet.

Kommentarer
Postat av: Christin - Midis

Älskar älskar älskar senaste säsongen ac GIRLS och tvingade min man kolla på den så vi kunde diskutera senaste avsnittet. Så fattar helt klart. Man framför allt kan jag rekommendera tuvessonskans vegeterasiska recept. Hennes lasange är asgod och full med göttig smak!!

Svar: Tack Christin!! Ska kolla in receptet.Vi borde ses över en fika för att diskutera Girls tycker jag! Haha :)
Sofie Strandberg

2017-04-06 @ 07:37:03
URL: http://midis.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0