Vecka 16.

Igår satt jag på en bar vid Möllevångstorget och drack äppelöl fast att det var söndag. Ett par timmar tidigare hade jag legat raklång på soffan och försökt trycka bort min ångest, försökt ignorera myrorna som sprang under mitt skinn. Trycket över bröstet växte och hålet i bröstkorgen som jag fokuserat så mycket på de senaste veckorna blev tommare och större.
 
Men så fick jag ett sms med orden "Kom hit" och jag gjorde ett val, 20 minuter senare satt jag på en buss ner till stan. Det finns så mycket mer. Platser att besöka, blommande körsbärsträd mitt i stan, en hand som håller min under filmer, en katt som kurar ihop sig vid magen om natten, vänner som skickar sms med hjärtan och orden kom hit. Det finns så mycket man missar när man bestämt sig för att livet skall vara grått och ihåligt, så svårt att leva lyckligt när det enda man fokuserar på är att vara olycklig.
 
Snart kommer värmen, Paris, sommar, ljusa kvällar och picknickkvällar på balkongen. Då glömmer vi allt som har med livsval och existentiell ångest att göra. Och tills dess så pratar vi om det. Vi pratar, pratar och pratar tills det där hålet i bröstkorgen inte längre har någon makt. Tills det inte längre känns lika svårt att fylla.
 
Jag tänkte inte skriva ut veckans schema idag, jag har ändå inget särskilt inplanerat nu mitt i veckan. På fredag skall jag och Sarah H på Thomas Stenströms konsert, som jag fick i födelsedagspresent av Sarah. Jag längtar så otroligt mycket och taggar med hans låtar under mina löppass. På lördag skall vi fira min mammas födelsedag och jag skall krama min släkt extra mycket. Annars tänkte jag ta det lugnt, gå och lägga mig i tid och läsa lite böcker.
 
Hoppas ni har det bra!

Kommentarer
Postat av: Des

❤❤❤

2017-04-17 @ 20:28:31

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0