Önskeinlägg: I min sminkväska.

Fick den här kommentaren för ett tag sedan:
Hej! Jag läser din blogg jättemycket och undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om vad du använder för sminkprodukter. Älskar din eyeliner, den är alltid on fleek! Kram
Oh, tack och kram! Såklart gör jag det. Jag behövde uppdatera ett par produkter som höll på att ta slut, så att innehållet blev lite mer bloggvänligt. Men här kommer det nu!
 
Först och främst vill jag bara visa upp min oerhört hemska sminkväska. Såhär ser den ut! Jag vet inte ens var jag har fått den ifrån. Tror jag har ärvt den från mamma kanske? Men jag är så rolig med sånt, om jag tycker om något så använder jag det tills det går sönder. Och det gör den här snart, den har redan börjat falla isär. Har ju haft den forever. Nej, skärpning. Ny sminkväska får det bli!
 
I alla fall! Inuti sminkväskan hittar vi dessa, mina partners in crime när det gäller smink. Det är dessa vi skall titta lite närmre på.
 
Först ut har vi puder från Max Factor.
 
Jag använder färgen som heter 003 Natural. Detta använder jag som en grund runt ögonen för att till exempel få bort mörka ringar.
 
Därefter lägger jag på den här ögonskuggan, både på och en del ovanför ögonlocken samt under ögonen. Ögonskuggan kommer från L'Oreal och är av färgen "Nude". Den här är så bra! Är nästan lite oljig i konsistensen och sitter som järnet. Folk brukar fråga mig hur mitt smink kan hålla sig fräscht efter en hel arbetsdag och jag lovar att det nästan endast är pga den här ögonskuggan. Kostar endast 90 pix dessutom!
 
Eyelinern är den här Fine Liner Eye Stylo från Isadora, i färgen carbon black. Den lägger jag på efter ögonskuggan.
 
Själva pennan ser ut såhär, är väldigt lätthanterlig och håller bra. Men när det kommer till eyeliner tror jag främst att övning ger färdighet. Jag har målat eyeliner sen jag var typ 17 år och tycker att det är lätt som en plätt nu. Man får öva! Det är också viktigt att inte hänga upp sig på att det ska bli exakt lika på båda ögonen. Nr 1: Det är bara du som tänker på att det är ojämnt, och nr 2: ögonen i sig är ojämna.
 
Därefter är det dags för mascara! Jag använder Max Factors masterpiece max. Har använt den länge nu och älskar den.
 
Såhär ser borsten ut. Den är i gummi och mascaran håller bra, kladdar inte eller fastnar på ögonlocket efter halva dagen.
 
Trodde ni att jag var klar med ögonen? Icke! Innan jag sätter mascara på nedre delen av ögonen tar jag på kajal. Denna kommer från L'Oreal och heter Infaillible stylo eyeliner.
 
Kajalen skruvar man upp och även denna håller väldigt bra under dagen. Jag hatar när man måste fylla på sminket efter ett tag, vill bara att det ska se bra ut hela dagen. Så lägger hellre lite extra pengar på att det ska bli bra. Efter kajalen tar jag på mascara även på ögats nedre ögonfransar.
 
Så, då var vi klara med ögonen. Nu går vi vidare mot ögonbrynen. I juni investerade jag i en ny ögonbrynspenna som jag älskar! Den kommer från Anastasia och går att köpa på bland annat Kicks. Anastasia är ett ledande varumärke för just ögonbryn runtom i världen.
 
De har många olika sorters ögonbrynspennor, men jag har just den HÄR. Tror det är färgen "dark brown" jag har, sminkösen på Kicks tyckte jag skulle ha den. Kanske ska testa en annan färg nästa gång? Vi får se. Jag är i alla fall väldigt nöjd med pennan!
 
Till sist använder jag en rouge från Isadora som heter Perfect Blush och färgen heter Bare Berry. Det här är väl den enda som jag än så länge inte är helt nöjd med. Vet inte om jag ska testa ett ljusare rouge? Kanske ett helt annat märke? Har ni något tips så hojta gärna till!
 
Resultatet blir såhär! Tadaaa! Nu vet ni hur hela min sminksession ser ut och anledningen till att jag tar så lång tid på mig på morgonen, haha. Men smink alltså, det är ju så kul.

Babyshower för Johanna.

I lördags mötte jag upp Desirée, Amanda och Jaana och åkte hem till Johannas föräldrar i Häljarp. Vi skulle överraska Johanna med en babyshower!
 
Hunden Ville var pepp.
 
Det dukades upp fint och sattes ut namnlappar.
 
Johannas plats <3
 
Oh dessa! <3 Amanda, Des och Jaana.
 
Och Johannas och Steves hund Muffin.
 
Sedan kom gäster och alla presenter sattes på presentbordet.
 
Vi satte oss i soffan och inväntade att Johanna skulle anlända.
 
Och korkade upp bubblet.
 
Sedan hörde vi att Johanna var på väg och gömde oss genast.
 
ÖVERRASKNING!! Johanna var så förvånad och hade inte anat någonting!
 
Vi hälsade och kramades!
 
Fick bubbel och satte oss i trädgården en stund. Fina Johanna!
 
Det var tre hundar med på showern! Både Johanna själv, hennes syster och hennes mamma har vars en hund. Alla är ungefär lika stora och har nästan samma färg, fast är tre olika raser. Hur fint??
 
Sedan blev det dags att äta. Johannas mamma hade förberett en salladsbuffé!
 
Och vi radade upp oss.
 
Mmmm så gott!
 
Så åt vi mycket och länge.
 
Och sedan blev det dags att öppna presenter!
 
Alla hade köpt så fina och personliga saker! Tycker det är så mysigt att sitta och titta på presentöppning, roligt att se vad andra har köpt.
 
När presentöppningen var klar skulle alla skriva eller rita på en vit babybody och lämna ett litet meddelande till bebisen. Så fint! 
 
Amanda ritade en 1:a på ryggen eftersom det är den första bebisen i vårt lilla gäng <3
 
Och snart blev det dags för kaffe och cupcakes. Desirée hade bakat dem och de var så, så goda!
 
Sista leken var att Johanna skulle smaka barnmat och sedan gissa vad det var. Hon gissade rätt på nästan alla! Resten av kvällen satt vi och pratade, tittade på presenterna och bara umgicks. Grattis Johanna och Steve till lilla bebisen och tack så mycket för en supermysig kväll!

Ett knippe outfitbilder från förra veckan.

Förra veckan tog jag ett par outfitbilder innan jag cyklade till jobbet. Tänkte vi skulle kika på dem!
 
Förra tisdagen såg jag ut såhär! Skjorta från Zara, jeans från Gina och skor från Din Sko. Åt lunch med Sarah och hängde på jobbet, annars hände inte mycket den dagen faktiskt.
 
I onsdags hade jag min favoritskjorta från H&M och ett par kostymbyxor från Lindex. Tycker att det är ganska svårt att klä sig nu. Det är 21 grader varmt men ändå kallt i vinden. Man vet inte om man ska ha höstkläder eller sommarkläder och försöker hitta något där i mitten.
 
I fredags hade jag i alla fall en ny blus från KappAhl! tror den egentligen passar bättre till svarta slacks, men ville så gärna ha de här jeansen och man får ju lyssna på sig själv. Gillar blusen i alla fall! Tror vi komma umgås mycket i höst.
 
 I lördags var jag på babyshower och hade på mig en gammal rosa skjorta från H&M och jeans från Gina. För övrigt vill jag köpa nästan allt som finns på Gina för tillfället. Tycker det mesta är så fint där.

Kräftskiva och en resa bokad.

I fredags åkte jag och Dan till Sarah och Niclas i Bunkeflo efter jobbet. Vi skulle äta kräftor och jag var så pepp. Försöker äta det så mycket jag kan för tillfället, så gott ju.
 
Sarah och Niclas hade dukat såå fint!
 
Och gjort försnacks, krustader med räksallad!
 
Middagen plockades fram.
 
Svenska signalkräftor <3333
 
Och räkor!
 
Och västerbottenpaj, bröd, ost sallad med matvete och fläskytterfilé till de som inte ville äta skaldjur.
 
Titta, mina fina kompisar! <3
 
Vi åt mycket och länge. Jag åt nästan hela paketet kräftor själv och väldigt, väldigt många räkor. Och saffransaioli!! GENI den som kom på det.
 
Fina Sarah!
 
Och jag med en styck kräfta.
 
Jag hade en ny blus, men den visar jag mer av i ett annat inlägg.
 
Till efterrätt hade Sarah och Niclas bakat en rabarberpaj som var knäckig och jättegod! Efter middagen satte vi oss i soffan och bokade en resa till Prag över nyår. Det ska bli så roligt! Förra året var vi ju i London, så det ska bli roligt att åka utomlands i år igen. Har ni några Prag-tips får ni göra hojta till!
 
Och det var vår fina fredagkväll!

Vecka 35.

 
God morgon! Upp och hoppa och allt det där. Är det bra med er? Med mig är det bra! Den här veckan avslutas augusti för i år och därmed också våra tre sommarmånader. Men vi har ju september kvar och den tillhör ju sensommaren ändå! Jag gillar september och har alltid gjort. Det känns som en nystart på något sätt och luften är svalare men ljuset varmare. Det ska i alla fall vara 21 grader varmt och sol den här veckan, det blir ju härligt!
 
Såhär kommer den här veckan att se ut!
 
Måndag till onsdag: De första dagarna kommer jag inte göra särskilt mycket. Jag kommer mest jobba, springa lite och hänga hemma. Idag ska jag äta lunch med Jenny! Älskar att unna mig sådant på måndagar. Man måste vara snäll mot sig själv då.
 
Torsdag: På torsdag har vi kräftskiva på jobbet och sedan ska jag, Dan, Sarah, Niclas, Carro och Johan till Robins på Malmö Opera och se en show. Så kul!
 
Fredag: På fredag ska jag och Dan ha mysdag hemma. Oh, nu börjar höstmiddagarna med tända ljus och soffhäng <3
 
Lördag: På lördag har vi inget särskilt planerat än så länge, men på kvällen ska jag springa Midnattsloppet. Hoppas, hoppas inte den förkylning jag känner i kroppen bryter ut. Vill så gärna springa. Efter Midnattsloppet sätter jag stopp för den "frekventa" löpningen (haha, så himla frekvent blev den minsann inte i år) och så blir det dags att gå på spinning och yoga istället. Ska bli kul!
 
Söndag: På söndag ska vi till Kågeröd och träffa lilla bebis Sigrid! OH, ska bli så mysigt. Ja, alltså vi ska ju träffa Neja, Robin och Edvin också såklart, haha <3
 
Och så blir min vecka! Ganska bra, eller hur? Nu håller vi måndag!

Söndag.

 
Vilken söndag! Den har varit så långsam och lugn, skönt. Det började med att jag och Dan gjorde en liten utflykt med Carro och Johan, sedan en kort sväng på stan och resten av dagen har vi bara slappat i soffan. Jag har fotograferat till lite blogginlägg som jag nu ska sätta mig och förbereda, och sedan blir det nog en film innan det är dags att sova. Vi får se vad jag hinner med! Haha.
 
Imorgon är det måndag igen och jag är ändå ganska pepp. Det har varit en så bra helg så jag känner mig utvilad och redo. Skönt när det är så. Hur har er helg varit?

Fredagsuppdatering.

Jag hann aldrig förbereda ett ordentligt inlägg igår. Eller hann och hann, jag var så himla trött. Så istället kommer här ett inlägg med lite smått och gott om vad som för tillfället försigår i mitt liv!
 
– Jag är sjukt pepp på att det i fredag! Har varit så trött den här veckan och vet inte varför. Helgen kommer att vara ganska lugn och det ska bli så skönt att vila lite. Ta tag i saker som man annars aldrig tar tag i.
 
– Idag ska jag och Dan hem till Sarah och Niclas och äta kräftor. OH har suktat efter detta ända sedan förra helgen. Haha, jag älskar kräftskivesäsongen och äter det nästan varje helg nu. Omnom.
 
– Annars håller jag för tillfället på att träna till Midnattssloppet som är nästa lördag. Jag tror att jag ska dö varje gång jag är ute och springer. Det är sjukt hur snabbt man vänjer kroppen vid att ligga på soffan och äta popcorn.
 
– Jag drömmer väldigt mycket ledsna drömmar för tillfället. Jag har drömt flera nätter i rad att antingen Dan lämnar mig eller att jag har stora bråk med min familj. Tror att mitt undermedvetna är rädd för att något drastiskt ska hända nu när jag är så lycklig.
 
– Har ni förresten sett höstmodet som kommer in i alla affärer nu? Oh, jag vill ju bara köpa med mig allt hem! Älskar höstfärgerna som går i rött, grönt och brunt.
 
– En av mina närmsta vänner fick barn i veckan. Jag kan fortfarande inte förstå att det lilla barn som har vuxit i hennes mage de närmsta månaderna nu har kommit ut. Och om 30 år kanske hon själv är lärare eller jurist och sedan skaffar egna barn! Är det inte helt galet när man tänker så? Stort grattis Neja och Robin till en fantastisk liten flicka! <3
 
– Vill förresten också säga TACK för alla önskeinlägg ni ber om! Jag har inte glömt bort dem utan planerar för tillfället in när jag ska göra dem. (Måste till exempel uppdatera min sminkväska, sedan kommer ett fint sminkinlägg! :) )
 
Nej men nu håller vi fredag minsann!

Kompislistan.

 
Tänkte att vi skulle kika på den här kompislistan som har cirkulerat i bloggvärlden på sistone. De här frågorna var väldigt svåra att svara på, men hoppas ni hänger med ändå.
 
Hur är du som vän?
När folk frågar vad jag gör på fritiden säger jag alltid "hänger med mina vänner", för det är typ så. Jag lägger ner väldigt mycket tid på mina vänner för att de betyder mycket för mig och liksom definierar vem jag är. Jag tycker själv att jag är lojal och omtänksam, försöker alltid att finns där och bryr mig överlag väldigt mycket. Men jag kräver också ganska mycket tillbaka. Vänskap betyder ge och ta och jag kan bli riktigt irriterad och klipper snabbt banden med de som inte ger tillbaka.
 
Sämst som vän?
Kan nog kräva för mycket uppmärksamhet och blir lätt sårad om jag känner mig bortglömd. När jag blir ledsen drar jag mig lätt tillbaka också, vet egentligen inte varför jag gör det. Förr var jag istället väldigt rak om jag hade blivit orättvist behandlad, medan jag idag istället drar mig tillbaka för att undvika bråk. Har typ blivit konflikträdd?
 
Vad stör sig dina vänner på med dig?
Tänker att det kan vara jobbigt att jag är rastlös och alltid vill att saker ska hända runtom mig. Ibland kanske jag har lite för mycket åsikter och är även väldigt bestämd. Vill ofta synas och höras.
 
Återkommande vänproblem?
Jag kan bli ganska avundsjuk och känner mig lätt utanför bland mina nära vänner. Tror detta liksom härstammar från när man gick i grundskolan, hängde tre stycken och alltid var den som blev utfryst. Min terapeut säger att det också har med mitt bekräftelsebehov att göra och man får väl lita på henne, haha. Detta har dock blivit så, så mycket bättre på senare år och händer knappt längre. Tänker också att det är för att jag är mycket tryggare i mig själv och i mina relationer nu för tiden. Det viktiga är ju att man respekterar varandra.
 
Typiskt för dig som vän?
Vill aaaalltid hitta på och boka in saker, älskar att prata och grotta ner mig i kluriga känslor, är rätt beskyddande och pratar gärna i telefon. Har ett dåligt tålamod och vill bestämma saker NU. Men just eftersom jag är så planerig drar jag ofta ihop stora middagar och häng, och det är ju kul!
 
När blir du sur?
Tycker inte att jag blir sur på mina vänner längre. I så fall skulle det vara när jag blir orättvist behandlad. När jag blir sur vill jag först vara i fred ett tag för att sedan bestämma att nu är det dags att prata ut. Jag behöver liksom distans till det som har gjort mig ledsen för att sedan kunna se mer objektivt på saken och då blir det lättare att reda ut.
Jag blir också väldigt irriterad när folk behandlar mig som ett barn och liksom "klappar mig på huvudet" i diskussioner. Detta händer främst bland bekanta som är ett par år äldre än mig. Tycker att det är sjukt ohyfsat och respektlöst.
Annars tror jag på att det är viktigt att vara trevlig mot sin medmänniska, även de man inte riktigt gillar eller kommer överens med. Man behöver ju inte hänga med dem sen liksom.
 
Tråkigast med dina vänner?
Haha, ingenting! Mina kompisgäng är så roliga och olika och jag älskar det. Tycker att ens vänner är som ett kvitto på den man själv är.
 
Önskeegenskap som vän?
Önskar ibland att jag var den lugna, metodiska, kloka vännen som alla vände sig till för råd och inte den stirriga, förvirrade, hetsiga människa som jag är. Haha.
 
Värsta sortens vän?
De som tar energi och kräver helt sanslöst mycket tid utan att ge någonting tillbaka. Det är också så drygt med bekanta som inte försöker ha en vettig diskussion utan ska påpeka minsta lilla grej man säger fel eller inte ställer några frågor tillbaka. Tycker också det är jobbigt när folk säger "Vi måste ses, jag hör av mig!" utan att mena det. Det är liksom lugnt, vi måste inte alls ses.
 
Bästa sortens vän?
Oh, de som bara finns! De som man kan vara sig själv med, älskar alla knixigheter hos en själv och taggar en i gif:ar på Facebook för att det påminner om ett internskämt. De som framhäver ens bästa egenskaper. Har så många sådana i mitt liv! Varje gång jag känner mig obekväm eller otillräcklig i en situation tänker jag på dessa.
 
Gemensamma drag för mina närmsta vänner?
Att de är omtänksamma, intelligenta och vettiga människor. Att de är lojala, kärleksfulla och otroligt roliga. Men annars är de flesta så olika och det är det jag älskar. Det är som att man delar upp min personlighet i små mikrobitar, placerar ut hos olika människor och tillsammans kompletterar de mig. Inget jag utan dem brukar jag säga. Dan pikar ibland att han kommer på 2:a plats och mina kompisar hamnar först, och så kanske det kan vara ibland. Men de är ju de finaste personerna i världen. Så glad att jag har dem. <3
 
Bildlänk: HÄR

Sommarpratarna 2017: Del 2

 
Jag har lyssnat på fler sommarprat! Den här gången blev det ett knippe sjukt starka och inspirerande kvinnor. Herregud säger jag bara. Vilka fantastiska och hårt arbetande människor vi har! Man blir så pepp.
 
Lisa Ekdahl: Jag har blivit så kär i Lisa Ekdahl! Hon är ju så härlig och underbar. I sitt sommarprat berättar hon bland annat att hon var vegan och feminist redan på 90-talet då människor inte var lika mottagliga, hur alla höjde på ögonbrynen och försökte vifta bort det. Hon pratar om hur vissa ifrågasätter att hon är feminist bara för att hon klär sig feminint och undrar varför det skulle vara vackrare och bättre att vara mer maskulin. Det är ju just det vi kämpar så hårt för, att få vara precis som vi vill – även om det innebär att man älskar pastellfärger och kjolar. Känner så igen mig i detta. Hon pratar också om sin karriär, att hon blev mamma tidigt och hennes familj. Väldigt mysigt sommarprat!
 
Miriam Bryant: Jag älskar Miriam Bryants dialekt, väldigt mysig göteborgska. Miriam pratar mycket om sin stökiga barndom, om sina föräldrars skilsmässa och hur detta har format henne. Hon pratar inte jättemycket om sin karriär, men tycker det är ganska fint när sommarpratare går in på sin privata sfär istället. Det känns som man lär känna dem bättre då.
 
Tarja Halonen: Oh, Tarja Halonen alltså! Så mysigt det var att lyssna på hennes sommarprat. Tarja Halonen är Finlands föredetta president och pratar mycket om vägen till presidentskapet. Hur hon var jurist, utrikesminister och statsminister innan hon kom dit. Hon pratar mycket om Finland, deras kamp tillbaka efter Andra Världskriget och deras samhälle jämfört med Sveriges. Hon pratar också om kärleken till sin man och sina barn. Väldigt intressant att lyssna på! Stort tips!
 
Barbro Ehnbom: Barbro Ehnbom flyttade till New York på 70-talet för att skaffa sig en karriär. Hon gick först på Handelshögskolan i Stockholm och tog sedan Wall Street med storm. Herregud, vilket liv hon har haft! Hon pratar mycket om sin karriär och sitt främjande av kvinnors nätverksbyggande både i Stockholm och New York, men också om hennes privatliv, dejtande och festandet på 70-talet. Hon berättar bland annat om kändisar hon dejtat, om sin föredetta man och hur hon endast tre dagar efter att ha fött sin son (!!) satt på kontoret för att jobba igen. Barbro har en ganska monotom röst, men det gör inte så mycket eftersom innehållet av hennes sommarprat är så intressant.
 
Magda Gad: Om ni skulle be mig att endast tipsa om ett sommarprat, alltså ett enda, hade jag sagt Magda Gads. Men innan dess vill jag varna känsliga lyssnare. Magda Gad är krigskorrespondent och berättar om olika möten hon har gjort i sitt arbete. Hon skildrar väldigt detaljrikt vad hon har sett i olika krig och pratar om både Syrien, Irak och övriga Mellanöstern. Hon ifrågasätter makthavare och pratar mycket om övergrepp och utsatthet. Hon blir väldigt personlig i sitt sommarprat och man hör frustrationen i hennes röst. Jag var ute och gick när jag lyssnade på detta och hulkgrät i mitt armveck. Ibland är det svårt att förstå vilken orättvis värld vi lever i. Hon återkommer till en mening som hon säger om och om igen: "Ingen ska kunna säga att den inget visste".

Kräftskiva hos Ola och Angelica.

I lördags var jag och Dan bjudna hit! Till Ola och Angelica. Varje år har de kräftskiva och jag var så pepp. Älskar kräftskivor!
 
Angelica hade pyntat så, så fint! Precis som det ska vara.
 
Vi landade klockan halv fem och det bjöds på fördrink och tilltugg.
 
Sedan var det dags hörrni! Och de hade köpt sååå goda kräftor. Omnom.
 
Räkor också såklart.
 
Lars och Dan.
 
Jag och Lina.
 
Vi åt mycket och länge, och till efterrätt blev det glass. Vi sjöng och snapsade och hade trevligt.
 
Fina Angelica! Klockan ett hämtade taxin oss och det var dags att åka hem. Dagen efter var jag så, så trött. Men det får man vara på söndagar. Tack för en lika härlig kräftskiva som vanligt!

Sista dagen på Malmöfestivalsveckan.

I fredags var Malmöfestivalsveckans sista dag och jag hade massvis jag ville se! Till exempel Linnéa Henrikssons konsert på Stortorget kl. 19.
 
Älskar henne. Tycker hon är helt fantastisk.
 
Titta gullig pojkvän som inte gillade konserten men höll mig sällskap ändå!
 
Jag är också rätt gullig faktiskt.
 
Efter konserten åt jag mig igenom hela festivalen. Ungefär. I bilderna ser vi cajunkyckling från Louisiana, empanada med ost och svamp, tunnbrödsrulle med varmrökt lax och friterad camembert.
 
Sedan mötte vi upp Sös, Carro och Johan. Här har vi Sös i väntan på friterad camembert.
 
Vi traskade igenom ett upplyst Gustav Adolfs torg.
 
Bort till Brewdog på Baltzarsgatan! Så mysigt ställe. Hit ska jag gå fler gånger!
 
Härligt sällskap! Carro, Johan och Dan (och Sös såklart som inte är i bild). Carro var kanske lite mer kameranärvarande än de andra guysen.
 
Sedan såg vi Oskar Linnros som avslutade hela festivalen med konsert på Stortorget. Efteråt traskade vi hem i sensommarkvällen. Bra fredag! Tack bästa Malmöfestivalen för den här gången, ses nästa år!

Vecka 34.

 
God morgon! Hoppas er helg har varit fin. Min har varit jättebra, fast den försvann alldeles för fort bara. Så plötsligt blev det måndag igen. Det regnar ute, min sojamjölk är slut och jag snoozade cirka 30 minuter innan jag äntligen klev ur sängen imorse. Måndagar är lite så tycker jag, sköra. Man måste vara extra snäll mot sig själv.
 
I veckan har jag nästan ingenting inbokat, så jag komprimerar inlägget något. Jag ska träna löpning inför Midnattsloppet, laga middagar, titta på TV-serier och en dag ska träffa Sarah som äntligen är hemma från Mallorca. På fredag ska vi äta kräftor och boka resa. Annars tänkte jag mest ta veckan som den kommer. Det är fint att man kan göra så ibland.
 
Känner ni också i luften att hösten är på väg? Det är kallare, friskare på något sätt. Det gör inte så mycket för mig. Jag är redo nu, hösten kan komma.

Hatlistan.

 
Okej, det är fredag och då ska man ju inte vara sur. Men tyckte att den här listan var lite rolig, så vi kör den ändå!
 
Obehagligaste jag vet: Att sova med blött hår, när äldre män lägger handen runt ens midja och tror att det är ok bara för att man är en ung tjej, bestick som skär i gnissliga tallrikar.
 
Absolut inte min killtyp: Besserwissers som måste hävda sig och påpeka minsta sak de vet, killar som ska ta himla mycket plats i sociala sammanhang och inte tar hänsyn åt andra, de som inte skrattar åt mina skämt utan himlar med ögonen och tittar åt andra hållet, killar som försöker sätta en i ett fack efter att man har pratat i två minuter. Utseendemässigt har jag inte direkt någon "typ" jag gillar mer, tycker själv att det handlar om personlighet och charm. Många har dock sagt till mig att jag gillar kändisar som ser unga ut, exempelvis Joseph Gordon-Levitt, Sverrir Gudnason och James Franco utan skägg.
 
Äckligaste maten jag vet: Alltså högst upp på min lista är makrill i tomatsås. Så äckligt. Sedan såklart all inälvsmat.
 
Blir arg på folk: Som är ohyfsade och allmänt otrevliga.
 
Sämsta bok jag läst: Älskaren av Marguerite Duras. Jag vet att det är en klassiker men omg, tappar bort mig i alla konstiga meningsuppbyggnader och fram- och tillbakahoppandet i tiden. Nix, ingen bra bok.
 
Något som får mig att byta radiokanal: Lyssnar inte direkt på radio, men byter gärna från P1 och P3 när jag sitter i bilen.
 
Sist jag ville ta till knytnävarna: Hmm, tycker att allt går att lösa med ord. Men senaste gången jag blev riktigt, riktigt arg var när en otrevlig person avbröt mig hela tiden så fort jag pratade och sa att jag hade fel i allt jag tyckte och tänkte. Ohyfsigaste jag vet.
 
Sämsta serien jag nyligen sett: Tycker inte jag tittar på dåliga serier. Brukar stänga av om jag inte tycker det är underhållande.
 
Fulaste plagg jag vet: Amen, kanske nättoppar som var inne tidigt 2000-tal?
 
Äckligaste drycken: Slibbig energidricka
 
Det skriker jag när jag blir arg: F**ta eller "Va faaaaan"

Lite av min torsdag.

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Min har varit det!
 
Jag startade dagen med att ta lite extra tid på mig, fixade håret med scarfs och åt frukost långsamt. Ibland behöver man sådana morgnar.
 
Väl på jobbet var det full rulle och när det sedan blev lunch mötte jag upp Jenny för en lunch på stan. Vi gick ner till festivalen, jag köpte halloumitacos på Casual Streetfood och Jenny åt langos.
 
Fina Jenny!
 
Jag, mina halloumitacos och min extremt raka hållning.
 
Sedan traskade vi tillbaka genom den livliga stan. Ikväll har jag inte gjort sådär jättemycket, mest tränat, tittat på serier och ätit. Lagom innehållsrik dag!

En onsdagkväll på Strandhuset i Sibbarp

Det har varit mycket mat här på bloggen nu på sistone. Nåväl, mat är ju en så stor del av livet så det får väl bli så. Igårkväll var jag ute med jobbet på Strandhuset i Sibbarp och åt middag. Jag hade aldrig varit där innan och det var otroligt gott. Vi kikar!
 
Till förrätt fick vi friterad pilgrimsmussla med syrad grädde och kokos. SÅ gott. Omg. Friterad pilgrimsmussla alltså, geni!
 
Till varmrätt beställde jag kalventrecote med sky och pumpapuré. Känns som jag inte ätit kött på evigheter (vilket jag faktiskt inte har heller) så det var liksom extra gott igår. Entrecoten var väldigt mör och fin.
 
Och till efterrätt beställde jag en kaffe och en chokladtryffel.
 
Sedan fick jag skjuts hem av min kollega, tog en kvällspromenad med Dan och avslutade onsdagskvällen med att titta på serier. Så bra dag! Såhär såg jag ut förresten. Vita jeans från Gina Tricot, blus från Twist and Tango och skor från Din Sko. Klart slut från min lillördag!

Recepttips: Tacos med morotsbiffar.

Igår skrev jag att jag aldrig tröttnar på tacos för att man kan variera det så mycket. I måndags testade jag något nytt, tacos med morotsbiffar! I frysdisken kan man hitta Findus morotsbiffar och när jag såg ett recepttips på instagram tänkte jag att man måste ju prova!
 
Så medan Dan stekte vanlig blandfärs till sin tacos slängde jag in dessa i ugnen i en kvart och så vips var de klara! Åt det tillsammans med paprika, gurka, rödlök och majs i vanlig ordning (brukar alltid ha det till tacos, haha) och även vitlökssås och ICAs mangosalsa. Morotsbiffarna innehåller ingefära vilket tog över smaken lite mer än vad jag hade önskat, men annars var detta supergott! Tips till er som vill testa något nytt.

Årets första kräftskiva och konsert med Jonathan Johansson.

I lördags tog vi bussen hem till mamma och pappa i Lödde. Det skulle bli årets första kräftskiva!
 
Mamma och pappa hade dukat så fint i uterummet. Oh, så festligt och härligt.
 
Vi tog först vars ett glas vin och sedan blev det dags att äta! Förutom kräftor och räkor serverades det också gravad lax, västerbottenpaj och ost och kex. Mmmm!
 
Titta fin familj! Mamma, lillebror Christoffer, Pontus, pappa, Per och såklart Dan.
 
Klockan tio tog vi bussen in till Malmö igen för att gå på festivalen. Jonathan Johansson skulle ha konsert och det fick man ju inte missa.
 
Vi stod nästan längst fram och konserten var så bra. Om ni inte lyssnat på honom så gör det! Låten "Stockholm" är en av mina favoriter.
 
Den här bilden tog Dan på mig i publikvimlet. Lycklig tjej som måste instagramma, haha! Efter konserten tyckte vi att det fick räcka med festivalandet för kvällen och promenerade hem. Bra lördag!

Augustimaten när den är som bäst.

Augusti och september är de bästa matmånaderna tycker jag. Då hittar man färska majskolvar, kantareller och kronärtskockor i mataffären. Förra veckan fotograferade jag några av mina godaste måltider, tänkte att vi skulle kika!
 
Måndag
I måndags åt jag majskolvar med smör och salt. Omnom. Älskar detta och tröttnar aldrig.
 
Tisdag
Tisdagen bjöd på stekta kantareller med tomat och rödlök på rostat mörkt bröd. Kantareller alltså! Svamparnas svamp. Tycker dock själv att jag måste öva på att laga kantarellmackor, får aldrig riktigt till kryddningen.
 
Onsdag
I onsdags var jag krasslig och hemma från jobbet. Dan tog hand om mig och lagade tacos med sojafärs. Tröttnar aldrig på tacos, speciellt när man kan variera det så mycket.
 
Fredag
I torsdags åt jag en tonfisksub i Slottsparken med vänner som det inte blev någon bild på, men i fredags var jag och Dan på Malmöfestivalen som ni vet och där åt jag fish- och halloumitacos från Casual Streetfood.
 
Lördag
Något som är fantastiskt med den här årstiden är också alla skaldjur. Äntligen är det kräftskivesäsong! I lördags var vi hemma hos mamma och pappa på kräftskiva. Så gott! Mer om kvällen i ett annat inlägg.
 
Söndag
Söndagen började jag på detta sätt! Rostade mackor med proteinella, kaffe med sojamjölk och Malmöfestivalens program för veckan. Hur bra frukost?
 
Tycker att jag verkligen unnade mig förra veckan. Mer sådant!

Vecka 33.

 
Det är måndag och jag är taggad! Ovan ser ni senaste texten på min letterboard. Visst är den bra? Peppar sensommaren med den. I alla fall, det är MALMÖFESTIVALSVECKA!! Woho! Det är inte lika många bra artister som det brukar vara, men några ska vi allt gå och se. Sedan händer en massa annat roligt också. Vi kikar!
 
Måndag: Idag är det måndag och den börjar som sig bör: En fullspäckad dag på jobbet, supergod middag hemma och Game of Thrones. Vem säger att måndagar måste vara tråkiga?
 
Tisdag: Imorgonkväll spelar Icona Pop på Malmöfestivalen klockan 21.45 och dit ska givetvis jag! Kanske tar jag och äter något på stan innan. Låter som en trevlig idé.
 
Onsdag: På onsdagkväll ska jag på jobbmiddag.
 
Torsdag: På torsdag fyller min syster år, hipp hipp hurraaa!
 
Fredag: Detta är en fullspäckad dag! Efter jobbet ska jag och Dan ner till stan, äta något på festivalen, se Linnéa Henriksson klockan 19.00 och möjligtvis också Oskar Linnros 23.30. Bra början på helgen!
 
Lördag: Kräftsäsongen har börjat! Det firas med kräftskiva hemma hos Ola och Angelica. Yeeey!
 
Söndag: Vilodag. Tycker att det verkligen passar sig efter en sådan fin och fullspäckad vecka.
 
Har ni något särskilt inplanerat i veckan? Och ni som bor i Skåne, ska ni till Malmöfestivalen något? Ta hand om er alla och ha en härlig måndag!

Första fredagen på Malmöfestivalen.

I fredags började Malmöfestivalen! Jag vet att jag hajpar den väldigt mycket, men det är så härligt. Gratis underhållning i en vecka, fantastisk mat och staden är så levande och pepp. Så kul! Jag och min kollega Anna smet ner till stan på lunchen i fredags för att se hennes dansgrupp uppträda. Så duktiga!
 
Sedan cyklade jag tillbaka, jobbade färdigt för dagen och klockan 17 mötte jag upp dessa fina på festivalen igen. Dan, Jenny och Jacob.
 
Vi började med att käka. Jag beställde två fish tacos och en halloumitaco från Casual Streetfood. Omnom. Rekommenderar verkligen halloumitacosen!
 
Hej från mig mitt i maten!
 
Sedan mötte vi upp Elin, Dick, Carolina och Kristian och promenderade ner till Blå Båten där vi skulle se en trollerishow.
 
Trollerishowen varade cirka en timme och var underhållande och rolig. Kanske inte världens mest häftigaste trolleritrick, men kul!
 
Efteråt tog vi en cider och diskuterade vart vi skulle gå härnäst. Vi bestämde oss för att äta churros.
 
Så vi traskade ner mot stan igen.
 
Och hamnade sedan på Kol.
 
Där drack vi drinkar, satt på uteserveringen och pratade. Sedan gick jag och Dan hem och klockan var endast tio! Så härligt med en händelsefull utekväll som ändå slutade tidigt så man kunde peppa om för lördag.

New York City Life.

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag älskar T-shirts för tillfället? Jag hittade den här på Ginas hemsida och sprang direkt till stan för att köpa den. Tycker den är så fin och skön.
 
Hade på mig den i tisdags på jobbet och matchade med svarta byxor från Zara. Älskar att många av min kollegor bara "Har du T-shirt på dig?! Så fint!" haha. Jag som alltid har blus eller skjorta.
 
Men den stora anledningen till att jag köpte den var såklart trycket. Oh, New York. Nästa sommar ses vi förhoppningsvis <3

Desirées 29-års kalas!

I lördags firade Des hennes födelsedag och vi samlades några stycken hemma hos henne och Micke klockan tre på eftermiddagen.
 
Des hade pyntat och förberett massor, gjort lemonad och dukat upp ett barbord.
 
Vi hängde i soffan och pratade lite.
 
Fina födelsedagsbarnet!
 
Det serverades Nice-glassar.
 
Och sedan blev det dags för kubb! Det var strålande väder ute och då får man passa på.
 
Vi spelade i lagen "tjejerna mot killarna" och vi förlorade :(
 
Så blev det dags för mat!
 
Des hade lagat quesadillas som var sååå goda.
 
Jag var nöjd!
 
Och därefter serverades det carnitas. Omnom!
 
Marcus och Dan.
 
Fina Johanna!
 
Vid 19-tiden kom Jaana och Martin.
 
Och sedan sjöng vi för födelsedagsbarnet och skar upp tårtan.
 
Sedan hängde vi tills kvällen blev natt och jag och Dan tog bussen hem igen. Tack för fint häng och grattis bästa Des!

En ny färgglad T-shirt.

Jag har en ny tröja!
 
Den ser ut såhär och kommer från Vila. Den bar jag i fredags när jag skulle på hej då-middag för min lillebror Carl som har åkt hem till Stockholm igen. :(
 
Matchade den tillsammans med mina svarta slacks från H&M. Tycker färgen och mönstret är så fint. Är förresten så glad i T-shirts för tillfället. Bästa sommarplagget! Och det var min senaste garderobsuppdatering. Over and out!

Onsdagen vi trampade båt i Malmös kanal.

I onsdags hade jag och Dan inget särskilt inplanerat och för en gångs skull regnade det inte. Så vi bestämde oss för att åka ner till stan och hyra en trampbåt.
 
Titta mitt gulliga gäng! Eller, i alla fall min gulliga Dan <3
 
Vi fick tillslut en båt, det må ha varit världens mest trögtrampade båt. Men man ska inte vara så pessimistisk.
 
TrampbåtsDan!
 
Och glada trampbåtsSofie!
 
Vi trampade runt i 1,5 timmar och njöt av solen. Tipsar alla att göra detta, det är så härligt! Min fina fina stad, älskar dig mer och mer för varje dag.
 
Sedan traskade vi hem genom soliga Kungsparken och njöt av en mysig hemmakväll. Tror vi tittade på tre filmer på rad. Bra semesteronsdag!

Bromölla, kusinhäng och sjöäventyr: Dag 2.

Förra tisdagen vaknade jag och Dan upp till ett strålande väder i Ivetofta hos min kusin Therese och hennes sambo Stefan. Vi åt finfrukost, gjorde oss i ordning och packade en matsäck till ett nytt äventyr!
 
Först ner till Möstadparken för lite sol och bad.
 
Sedan hämtade Stefan båten och så begav vi oss ut på Ivösjön igen. Man måste passa på när det är så fint väder!
 
Suss var också med!
 
Vi åkte ut till Ivö igen, badade, solade och drack cider. När klockan blev fyra åkte vi hem till Tesse och Stefan igen, åt middag och sedan tog jag och Dan tåget hem till Malmö igen. Tack fina kusin för två fantastiska dagar! <3

En måndag i Bromölla och äventyr på sjön.

Så för exakt en vecka sedan tog jag och Dan tåget till Bromölla för att åka hem till min kusin Therese och hennes sambo i Ivetofta. Efter att ha landat i deras hus och druckit en kopp kaffe, packade vi ihop oss och begav oss ner till deras båt.
 
Vi skulle åka ut på Ivösjön och vattnet låg så stilla och fint. Dessutom var solen framme! Perfekt väder.
 
Hary var nöjd.
 
Tesse och Stefan.
 
Vi åkte ut till Ivö, åt medhavd matsäck som Tesse hade fixat och solade lite. Vi drack cider och lyssnade på musik. Så mysigt!
 
Sedan åkte vi till en annan brygga på Ivö, åt glass och tittade runt. När klockan var halv åtta var det dags att åka hem igen.
 
Då fick jag och Dan finmiddag och vi satt uppe och pratade tills det blev sent. Efter en heldag ute på sjön var vi alla trötta. Dagen efter hängde vi lite mer på sjön, men mer om det i nästa inlägg!

Vecka 32.

 
Hej och god morgon! Idag är det ingen vanlig dag, för idag är första dagen tillbaka på jobbet efter semestern! Jag är pepp och redo. Försöker hela tiden förklara för mig själv att sommaren faktiskt inte är över. Självklart börjar vi den här dagen med veckans schema!
 
Måndag till torsdag: Vet ni, jag har absolut inget alls inplanerat mitt i veckan! Helt galet, men sant. Jag tänkte mest ha en lugn jobbvecka efter semestern. Jag ska väl springa lite och har massvis med blogginlägg att ta itu med. Jag ska också laga massor med mat. Har ju blivit lite dåligt med det nu under semestern.
 
Fredag: På fredag börjar Malmöfestivalen och jag och Dan ska förmodligen äta middag nere på stan då. Man får passa på när det är festival!
 
Lördag: På lördagkväll ska jag och Dan hem till mamma och pappa. Vi ska äta kräftor och på kvällen åker vi in till Malmö igen för att se Jonathan Johansson på festivalen. Ska bli så mysigt!
 
Söndag: Inget planerat. Kanske går vi en sväng på festivalen även på söndag, vi får se.
 
Och så kommer den här veckan att se ut ungefär. Till alla er som fortfarande har semester: Have fun! och till alla er som också börjar jobba idag: Nu håller vi måndag. Hepp!

Spotify playlist: Sensommarångesten.

 
Så var det ju augusti och slutet av sommaren. Jag vet att det är en hel månad till innan hösten börjar smyga sig på, men på ett sätt känns det samtidigt som att sommaren aldrig fick börja. Jag älskar hösten, men den har en viss sentimental ångest över sig. Eller snarare är det sensommaren som har det, då när man försöker klamra sig fast vid det sista sommaren har att erbjuda innan mörkret kommer igen. De sista varma och ljusa kvällarna och de sista lediga dagarna. Augusti är alltid lite sorgligt för mig, det känns som en era slutar och en ny börjar. Och så är det väl lite, på sätt och vis.
 
Här kommer i alla fall en playlist jag gjort för att peppa mig genom den här tiden. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag. 
 

Listan om min semester.

Jag vet att sommaren inte är slut än, men min semester är det snart. På måndag börjar jag jobba igen och även om sommaren inte är slut tänkte jag vi kunde titta på hur dessa fyra veckor har varit. Här kommer därför en lista om min semester!
 
 
Vad har varit bäst?
Att kvällarna har varit långa, att man har kunnit sova så länge man vill, att vi har gjort allt och samtidigt absolut ingenting.
 
Vad har varit sämst?
Nr 1: Vädret. Jag menar kom igeeeeen! Bara för att vi bor i Sverige betyder inte det att vi inte förtjänar sol och 27-graders värme?!
Nr 2: Att vi inte har haft råd att åka utomlands :(
 
Vilken månad var din favorit i sommar?
Juli är min bästa månad. Fast gillar juni och augusti också såklart.
 
 
Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Åkt min kusins motorbåt på Ivösjön, haft cykelfest i Malmö, tittat på OC? Haha. Så svårt ju.
 
Har du rest?
Inte utomlands direkt, men har varit i Sölvesborg, Åhus och Bromölla på minisemestrar. Det är inte fy skam! Vi var också i Köpenhamn över en dag. Var ju faktiskt i Paris i maj och ska åka till Prag i december, så jag är nöjd.
 
Vad har varit svårast?
Att leva i nuet. Har haft så mycket inplanerat, så har haft ganska svårt att ta det lugnt. Jag är ju sån, vill bara springa vidare till nästa grej. Något som också har varit svårt – att träna. Varför är det alltid så tråkigt att träna på semestern? Tror jag har sprungit cirka två gånger på dessa fyra veckor, haha.
 
 
Har du lärt dig något?
Att det inte spelar någon roll hur länge man är ledig, tiden bara springer iväg ändå.
 
Har du längtat efter något?
Sol och varma vindar.
 
Har du saknat något?
En flygbiljett till Italien eller Mallorca eller Barcelona. Jag är inte kräsen.
 
 
Vad har varit soundtracket?
Feel it still med Portugal. The Man
 
Hade du några mål?
Ja, att springa minst en mil i veckan. Känner såhär över det: HAHAHA!!
Annars? Att bada i havet och det har jag minsann gjort massor av gånger trots kasst väder.
 
Vad ser du framemot efter semestern?
Ska faktiskt bli riktigt härligt att komma tillbaka till vardagen, till jobbet och mina kollegor. Älskar ju mitt jobb. Ser dessutom fram emot allt som augusti har att erbjuda såsom kräftskivor, majskolvar och malmöfestivalen.
 

Lördagen vi bestämde oss för att ha balkonghäng.

I lördags köpte vi hem lite pizza, blandade ihop sangria och bjöd hem ett knippe kompisar. Hela dagen ösregnade det, men när klockan blev 16 kröp solen fram och vi sprang ut på balkongen.
 
Lina och Sarah kom förbi.
 
Och Desirée!
 
Äntligen blev det lite sommarkväll i Västra Hamnen.
 
Dan skulle fotografera sin öl och lägga upp på Untapped. Obligatoriskt såklart.
 
Jag och Lina.
 
Sedan blev det dags för ett musikquiz jag hade förberett! Ett lite annorlunda sådant den här gången. Jag hade skrivit ner ett par låtars absolut första textrad, och sedan skulle man gissa vilken låt det var och vem som sjöng den. Till exempel läste jag upp "Ge mig arsenik", så skulle de andra gissa Känn ingen sorg för mig Göteborg med Håkan Hellström. Sjukt kul tyckte jag själv och var så pepp!
 
Det var vissa i mitt kompisgäng också. Inte alla kanske. Haha, but haters gonna hate.
 
Sedan fortsatte vi leka, fast istället laddade vi ner appen "Vad gör jag - charader". Det är som Med andra ord, fast man får ett ord på mobilen och så ska ens lagkamrater beskriva det. Så roligt!
 
Och klurigt! Senare kom Regina och Frédéric förbi, vissa gick vidare mot olika festivaler och resten av oss satt och snackade tills klockan blev ett på natten. Så fin lördagkväll med fina personer!

T-shirten som fick följa med mig hem från Köpenhamn.

I onsdags var jag som sagt i Köpenhamn. Då passade jag på att kika på & Other Stories rea och hittade den här godiströjan!
 
Den är rosa med små svarta sträck och tyckte att den var extra somrig. Den fick åka på i lördags när vi hade folk över och matchades ihop med mina svarta byxor från Zara.
 
Älskar att ärmarna är i den perfekta T-shirtlängden och tänkte att vi kunde hänga mycket ihop den resterande delen av sommaren. Tja, kanske lite i höst också såklart.
 
Hur vår lördagkväll var får ni se i ett annat inlägg!

Carls examenskalas.

I fredags var det strålande väder och jag och Dan tog bussen till mamma och pappa i Löddeköpinge. Min lillebror Carl har tagit examen och det skulle givetvis firas med kalas!
 
Vi satte oss i trädgården och inväntade resten av gästerna. Carls flickvän Alice var på plats!
 
Och sedan började det droppa in lite folk. Här har vi min mobror Ola, Dan och Carl.
 
Min lillebror Christoffer.
 
När alla hade kommit blev det middag!
 
Smörgåstårta! Så gott.
 
Efter maten passade vi på att sitta ute i det fina vädret. Här har vi Pia!
 
Och lite senare blev det såklart kaffe och tårta.
 
Min moster Carita, Alice och Carl i motljus.
 
Tvillingarna själva! Finare småbröder får man leta efter <3
 
Sedan pratade vi, spelade musik och hängde ute tills klockan blev ett på natten och det var dags att ta bussen hem till Malmö igen. Grattis Carl till examen och tack mamma och pappa för ett fint kalas!

En dag i Köpenhamn.

Förra onsdagen köpte jag och Dan vars en latte och tog tåget över till Köpenhamn. Den här mannen alltså, den finaste jag har i mitt liv <3
 
Väl i Köpenhamn letade vi upp Carro och Johan som satt någonstans på samma tåg som oss. Vi skulle ha en heldag tillsammans!
 
Vi började med att kika lite inne i rådhuset.
 
Och bestämde oss sedan för att ta en guidad tur på kanalen.
 
<3
 
Köpenhamn är så fint och det var så mysigt med en kanaltur.
 
Efteråt traskade vi ner mot Nyhavn.
 
För att äta lunch! Jag åt rödspätta med nypotatis och remouladsås.
 
Efter lunchen promenerade vi ner till Kongens Have, en park i stan.
 
Så mysigt.
 
Gänget! Jag, Carro och Johan.
 
När vi började känna oss hungriga igen gick vi ner till Kødbyen.
 
Där skulle vi käka på Warpigs. Det var strålande väder och vi tog ett bord ute.
 
Jag beställde pulled pork, potatissallad och pickles. Så trevligt ställe! Hit måste vi gå fler gånger.
 
Sedan kände vi att vi var klara med Köpenhamn för den här gången och tog tåget hem igen. Så roligt att bo så nära, endast en kort tågtur bort. Det var i alla fall en finfin onsdag i Danmarks huvudstad.

Tisdagsfest och Jaanas födelsedag.

Förra tisdagen (alltså för en vecka sedan, guud vad jag ligger efter med blogginläggen :( ) tog jag och Dan bussen hit till St Knuts torg.
 
Vi hade packat med presenter, dricka och en murgrönastickling och var på väg på tisdagsfest.
 
Hit! Till Jaanas och Martins nya lägenhet. Jaana fyllde år och det skulle såklart firas med buller och bång.
 
I köket/baren kunde man beställa en fin drink av Jaana själv.
 
Deras lägenhet är fantastiskt fin och ligger i ett så mysigt område!
 
Vi åt popcorn, drack drinkar och umgicks.
 
Spelade Mario Kart.
 
Och hade roligt!
 
När det började bli sent förbereddes korv med bröd.
 
Jaana och Martin, radarparet! <3
 
Titta vilka fina kompisar jag har! Vi hängde tills klockan blev ett och jag nästan ramlade hem genom natten. Tack för en fantastisk tisdagsfest, och hipp hipp hurra för Jaana!

RSS 2.0