4 bilder från den senaste tiden.

Förra veckan hade jag köpt en ny frukostgröt som jag ville prova. Jag läste instruktionerna på paketet, satte in den i mikron och sprang runt i lägenheten under tiden för att fixa andra saker. När mikron sedan plingade och jag öppnade luckan såg det ut såhär. KUL. Dessutom var gröten jätteäcklig. Dubbelkul. Man bara visste att den här dagen kommer bli så himla bra, och mycket riktigt. Resten av dagen var också bajs.
 
Jag känner spontant att jag måste ta det lugnt med shoppande av mobilskal nu. Jag har köpt helt för många. Men Ideal of Sweden har ju så fina skal så man kan nästan inte låta bli. Tur att jag köpt de flesta på rea.
 
När jag kom tillbaka till jobbet igår efter att ha varit hemma sjuk två dagar, hade mina kollegor julpyntat mitt skrivbord. Alltså så fint! Vill ha en ljusslinga runt mitt skrivbord året om.
 
Idag på väg till jobbet postade jag ett brev till en spännande sak. Framtiden alltså, så mycket roligt vi har framför oss. Det är väl ändå det bästa med livet, allt roligt man ännu inte varit med om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0