Torsdagstankar.

  • Idag är det typ fredag för mig! Det är ju torsdag, men jag är ledig imorgon = fredag. Idag ska jag fakturera och fixa med det sista innan julledigheten. SÅ PEPP PÅ JUL. Jag behöver semester. Är helt urlakad och tom just nu.

  • Såg ni Bachelor igår? Om inte och inte vill ha spoiler, hoppa över denna punkt. Men alltså LÄGG ÄGG. Varför blir det aldrig som jag vill? Samma i Bonde söker fru. "Hoppas Dennis väljer den här tjejen" och så bara "JAAA.. Eller vänta.. Nähä?". Alltså.. Älskar för övrigt Agneta Sjödin som var programledare i talkshowen efteråt.

  • Ikväll ska jag på ett spinningpass! Jag gick aldrig på pilates igår och jag tänkte att äsch, sista gången innan jul. Det blir mitt tredje spinningpass för den här veckan. Så sjukt, jag är ganska trött men har också massor med överskottsenergi jag bara vill bli av med. Då är passen på 30 minuter perfekt.

  • Jag är så spänd på mina julklappar! Undra vad jag ska få för någonting? Jag har hittat de julklappar jag ska få av Dan (inslagna då såklart) i garderoben och jag har verkligen ingen aning? VAD ÄR DET FÖR NÅGOT?! Nåväl, time will tell.

  • Jag längtar så mycket till Prag. Jag, Dan och två av våra bästa kompisar i en lägenhet i en helt fantastisk stad. Det kommer bli fantastiskt tror jag.

  • Alltså jisses så mycket julgodis jag äter just nu. Vi har fått massvis på jobbet och jag bara äter, äter, äter. Kanske därför jag har så mycket energi över i slutet på dagen också? Ikväll ska jag baka en pecannötspaj som jag ska ta med på julafton och rulla klart snöbollarna med vit choklad. Mums!

  • Annars då? Jo, jag är mest glad för att jag ska få vara ledig i två veckor. Det kommer bli fantastiskt mysigt. Vi ska bara vara och varva ner i mellandagarna innan vi åker till Prag.

Och ni då? Ska ni vara lediga något i jul?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0