A bit of madness is key, to give us new colors to see. Who knows where it will lead us? And that's why they need us.

Till min födelsedagfest hade jag egentligen beställt en klänning från Monki. Varför? Jag vet inte, brukar inte passa i kläder från Monki. Så surprise när den kom hem och satt jättedåligt. Därför rusade jag ner till stan i lördags och köpte en klänning lite snabbt på Gina Tricot.
 
Och så bra det blev ändå! Såhär såg den ut, mörkblå med vita prickar och omlott i bysten.
 
 Ballongerna bakom mig fick jag av Sarah och Niclas i födelsedagspresent och inläggets rubrik kommer från låten "The fools who dream" från La La Land. Har ni sett den? Gör det, den är så fin!

Vecka 9.

Heeeej! Dog jag i helgen? Nej. Men gud så trött jag är. Just nu sitter jag och tittar på gårdagens Oscarsgala. Gör det varje år, tycker att det är så bra. Hejar på La La Land i alla kategorier. Jag hade en helt fantastisk helg. Har tagit massvis med bilder och kommer såklart att visa allt. Men nu kikar vi på hur den här veckan kommer att se ut!
 
Tisdag: Eftersom jag varit så seg idag och inte bloggar förrän nu, hoppar vi måndagen. Men jag har inte gjort något alls idag efter jobbet, ätit och tittat på TV bara. Imorgon är jag iväg med jobbet på uppdrag hela dagen. Sedan hem och ta det lugnt.
 
Onsdag: På onsdag skall jag träffa Sarah H och gå på stan en sväng efter jobbet.
 
Torsdag: Yoga!
 
Fredag: På fredag kommer Des och gänget hem till oss på tacosmys! Vi skall äta massvis med tacos, dricka vin och spela spel. Mysigt!
 
Lördag: På lördag skall vi på inflyttningsfest hemma hos Carro och Johan i Limhamn!
 
Söndag: Och helgen avslutar vi med en tripp till min mormor i Åhus som fyller år den här veckan!
 
Ganska uppbokad vecka. Men det är kul! Nu kör vi.

27 år!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! Hurra, hurra hurraaa! 27-år hörrni. Vilken bra ålder det verkar vara? Jag tycker att man hittar sig själv och blir tryggare ju äldre man blir. Håller ni med? Idag är jag inte så osäker eller försöker pusha mig själv till att vara någon jag inte är längre. Det senaste året har varit riktigt bra faktiskt. Jag och Dan flyttade till Malmö, jag bytte jobb och känner mig allmänt mer lycklig. Dessutom har jag blivit bättre på att prioritera resor, vilket jag alltid har velat göra men liksom aldrig tagit mig tid (eller pengar) till. I maj åker jag och Sarah H till Paris och det ska bli så himla kul.
 
Men nu ska vi kika på hur jag har firat min födelsedag de senaste åren!
 
2010
År 2010 fyllde jag 20 år. Då åkte vi skidor i Polen och gick ut och åt på kvällen. Jag och Dan hade varit tillsammans i lite mer än 1 år och var sådär nykära.
 
2011
År 2011 fyllde jag 21, vi hängde i Polen igen och åkte skidor. Här hade jag börjat bli intresserad av 50-/60-tals modet, vilket syns på födelsedagsklänningen.
 
2012 
2012 och hela 22 år gammal! Hade börjat plugga till Produktionsledare på Malmö Högskola och firade min födelsedag i Kristianstad med mina kusiner, Sös och mormor. Vi tittade på Sound of Music på teatern och åt sedan på Kinarestaurang. Bra dag!
 
2013
2013, 23 år gammal. Kommer ihåg att jag var ledig från skolan och hängde en del hemma. Gick hem till mamma och pappa på kvällen och åt smörgåstårta. Omnom.
 
2014
År 2014 fyllde jag 24. Jag hade praktik på Eminent på dagen och på kvällen dukade vi upp med långbord hemma i vår lägenhet i Lödde. Min familj, mormor och Dans föräldrar kom över på middag.
 
2015
År 2015 fyllde jag 25 år. Jag hade precis börjat jobba på Eminent och på kvällen firade vi med fondue hemma hos mig och Dan i Lödde med min familj. Ett par veckor senare hade jag stor lokalfest med alla jag känner.
 
2016
Förra året fyllde jag 26 år och då hade vi flyttat till Malmö! Min födelsedag var en fredag och då firade jag med min familj, mormor, Sarah och Niclas och Carro. Vi gick först ut och åt på Mosaik och hängde sedan hemma hos oss. En vecka senare hade jag födelsedagsfest hemma med alla fina personer i mitt liv.
 
I år har jag haft en hel födelsedagshelg och den har varit fantastisk. Ni kommer få se mer av den senare. Idag kommer i alla fall Dans föräldrar hit på lite fika och senare skall jag och Dan gå på bio och se La La Land.
Puss på er!

Jag håller födelsedagshelg.

 
Förlåt att jag är så himla tyst här inne, men jag håller födelsedagshelg. Igår firade min födelsedag två dagar i förväg med min familj, och ikväll har jag kalas med kompisar. Imorgon är min faktiska födelsedag, vi hörs mer då. Jag dokumenterar ju såklart hela helgen, så ni kommer att få se allt sen!
 
Puss & Kram.

Onsdag.

Hej på er! Så var onsdagen förbi och snaaart är det helg igen.
Såhär såg jag ut idag i min jätteskitiga spegel och mitt stökiga badrum.
 
Jag hade egentligen tänkt och dessutom tvättat en blus jag skulle ha idag, men så tittade jag ut imorse och det både regnade och blåste väldigt mycket. Så det fick bli en lite varmare polotröja istället. Tråkigt. Vad händer med våren hörrni?
 
Efter jobbet mötte jag upp Regina för en kaffe på Espresso House. Så mysigt! Vi pratade om allt möjligt i två timmar. Det var så kul att ses sådär spontant en onsdagkväll. Vi pratade en del om människor som tar eller ger energi, och Regina är definitivt en vän som ger mig mycket energi. Känner mig alltid glad och inspirerad efter att vi har setts. Efteråt sprang jag på stan en timme och handlade lite saker inför helgen och sedan gick jag hem, lagade mat och tittade på TV. Nu är det dags att sova!

Morgonlistan.


När går du upp?

På vardagar går jag upp någon gång mellan 06.30 och 07.20, haha. Jag borde verkligen verkligen gå upp klockan 06.30, men går nästan aldrig upp före 7. På helgerna vaknar jag oftast run 10.


Vad är det första du gör varje morgon?

Går upp, går till badrummet och duschar. Duschar nästan varje dag (fast inte håret). Efter det äter jag frukost.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? 
Sminkar mig och fixar håret på ungefär 30 - 40 minuter. Totalt tar jag cirka 1 h och 20 min på mig på morgonen. Sedan promenixar jag eller cyklar till jobbet.

 

Är frukost viktig? 
Ja, för mig är det viktigt. Jag kan verkligen inte gå fram till lunch utan att äta något. Äter gärna så fort som möjligt på morgonen.

Vad äter du till frukost?
Just nu musli och naturell yoghurt. Men det brukar variera.

Är du morgontrött? 
Njae, alltså jag är inte trött när jag väl kommit upp ur sängen. Då är jag pigg, glad och pratig (som Dan såklart hatar). Men jag har svårt att komma ur sängen. Brukar snooza hundra gånger innan jag kommer upp.

 

Vad har du för alarm? 
Haha, alltså jag har en supergammal radioklocka som jag fick i julklapp av mamma och pappa när jag fyllde 8. Still going strong.

Hur ser en perfekt morgon ut?
Det är lördag, jag vaknar utvilad och utan en ringande klocka. Jag och Dan gör oss lite snabbt i ordning och sedan går vi till ett ställe i stan och äter brunch. OMnom. Därefter strosar vi runt på stan. Bra dag det låter som!

Vad är det bästa med morgonen?
Inte för att det händer så ofta, men jag tycker det är mysigt att komma till kontoret innan andra anländer. Så dricker jag thé och läser igenom mailen. Det känns mysigt att vara uppe innan alla andra och liksom veta att man har hela dagen framför sig.


Hur går du helst klädd på morgonen? 
I pyjamas. Men tycker om att göra mig i ordning ganska snabbt och klä mig för dagen.


4 bilder från min lördagkväll.

När jag väl gör något på helgerna så har jag så roligt att jag glömmer att fotografera. Men här kommer fyra bilder från min lördagkväll i alla fall! Då var vi hemma hos Desirée och Micke, spelade spel, drack vin och diskuterade viktiga och mindre viktiga saker. Något av det bästa som finns att göra en lördag!
 
Vi ställde tusen frågor om Jaanas nya jobb och diskuterade andra viktiga, vuxna grejer.
 
Sedan spelade vi Ryktet går och lite andra spel.
 
Sen hängde vi tills klockan blev halv tre på natten. Då gick jag och Dan och köpte kebab och traskade sedan hemåt i nattregnet. Så fin lördag i världens bästa stad.

Vecka 8

Hej på er och välkommen vecka 8! Har ni haft en bra helg? Min har varit toppen! Fredagen var lugn och skön med tacos och TV-serier. I lördags var vi hemma hos Des och Micke (bilder kommer) och igår tittade jag och Dan på fyra filmer på raken och rörde oss knappt ur fläcken mer än ner till Netto för att handla. Så mysig helg!
 
Nu är det dock ny vecka att ta tag i. Det är dessutom min födelsedagsvecka (ja, jag får hela veckan) och det ska fixas och donas lite inför det. Häng med så kikar vi!
 
Måndag: Idag har jag inget särskilt planerat efter jobbet mer än att jag skall på spinning för första gången på evigheter. Är så opepp på träning för tillfället, men det är bara att bita ihop! Jag mår ju bra av det egentligen.
 
Tisdag: Efter jobbet har jag Pilates mellan 17 och 18.
 
Onsdag: På onsdag skall jag handla lite grejer inför min födelsedagshelg, lite dekorationer och sådär. Annars inget.
 
Torsdag: På torsdag fortsätter födelsedagsplanerandet men klämmer in ett yogapass klockan 18-19 också.
 
Fredag: På fredag är min första firdag! Då jobbar jag först halvdag och sedan kommer min familj + mormor hem till oss klockan 18 för lite fördrink och snacks, sedan kommer vi att gå bort till Vespa i Västra Hamnen och äta. Så mysigt det skall bli!
 
Lördag: På lördag skall jag ha födelsedagsfest och alla snälla och fina personer kommer hem till mig och firar. Så kul!
 
Söndag: JAG FYLLER 27! Wiho! På söndag är min faktiska födelsedag och klockan 14 kommer Dans föräldrar hem till oss på tårta. På kvällen skall vi gå på bio och se La La Land <3
 
Vilken vecka va! Man kan inte bli annat än exalterad. Hur kommer er vecka att se ut? Har ni något särskilt inplanerat?

En styck lördagslista.

 

Bäst i veckan hittills.
Att det var strålande sol i både måndags och tisdags och att man äntligen kände att våren var på väg. Men också att jag har börjat planera en resa. Stay tuned!

Sämst i veckan hittills.
Att jag är så himla fattig för att det är veckan innan lön och knappt kan köpa mjölk på Netto.

Där har jag ont.
I min högra tumme. Har sms-tumme (suck!) och den svullnar alltid upp och gör ont när jag suttit för mycket med min telefon. Har instagramat för mycket den här veckan helt enkelt.

Det tänker jag mycket på.
Spara pengarrrrr.

Det klär jag mig i.
I skrivande stund har jag på mig svarta jeans och en jeansskjorta. Jag och Dan gick ner på stan innan och strosade, sedan gick vi hem. Mysigt!

I lurisarna hör jag.
Last Dance med Rhys. Den är bra, lyssna!

Det dricker jag.
Nu? Bara vatten. Senare skall jag dricka vin.

Igår hände detta.
Jag gick hem från jobbet, handlade till tacos på Netto, gick hem och bokade en massa saker inför mitt födelsedagsfirande nästa vecka, lagade mat med Dan och tittade sedan på TV-serier resten av kvällen och gick och lade mig vid tolv! Bra och lugn fredag.

Å idag det här.
Nu har vi precis kommit hem efter en 8 kilometer lång runda ner till och hem från stan. Snart skall vi göra oss i ordning och senare skall vi hem till Desirée och Micke och dricka vin!

Söndagen kommer att tillbringas så.
Imorgon skall vi städa och på eftermiddagen skall jag på yoga. Annars inget särskilt inplanerat.

Och mest av allt önskar jag detta.
Att fortsätta vara glad och lycklig. Och gärna bli så rik att jag kan åka till New York till sommaren (hoppas!).


Malmö Näringslivsgala 2017.

I måndags var jag ju på Malmö Näringslivsgalan 2017 på Malmö Live och såg ut såhär!
I svart Filippa K-klänning.
 
Vi började kvällen med en mingeltallrik och vars ett glas bubbel.
 
Här är mitt sällskap! Från vänster, min VD Pia-Karin, ID Kommunikations huvudägare Lotte, Thomas från The Shipyard och min kollega Eva.
 
Vi minglade runt och pratade med både nya och gamla bekanta. Klockan åtta ringde de i klockan och det var dags för showen att börja.
 
Vi välkomnades av Malmö Symfoniorkester, Eggstone och Jakob Hellman.
 
Däremellan presenterade programledarna sig: Jesper Rönndahl och Susanna Dzamic och årets priser delades ut. Sedan sjöng Magnus Carlson.
 
Och Linnéa Henriksson!
 
Klockan 22 var alla priser utdelade och vi minglade vidare på efterfesten cirka en timme. Sedan kände jag att det faktiskt är måndag och gick hem. Så skönt att bo i Malmö och kunna gå hem efter en sådan här kväll! Tack Malmö stad för en bra kväll!

Tre vardagsoutfits.

Jag tänkte att vi skulle kika lite på vad jag har haft på mig de senaste dagarna. Jag vet vad ni tänker, jippi! Ber om ursäkt för att de inte blir så roliga outfitbilder nu för tiden. Det går mycket fortare att ta bilden i hallen innan man springer iväg än att liksom ställa kameran på ett bra ställe och sätta igång självutlösaren.
 
Torsdag
I torsdags såg jag ut såhär i blå jeans från Gina Tricot, svart skjorta från H&M
och min långa svarta kofta från Primark.
 
Detta är min "när jag inte vet vad jag skall ha på mig"-outfit, funkar i alla lägen!
 
Fredag
I fredags hade vi som sagt middag och jag hade på mig en ny blus från Lindex.
Obs! Det enda jag köpt till mig själv på heeela månaden.
 
Älskar verkligen den blå färgen och halvpolokragen. Matchade med svarta kostymbyxor från H&M.
 
Lördag
 
I lördags strosade jag runt på stan med Sarah H hela dagen och då såg jag ut såhär!
 
I svarta jeans från Gina Tricot och en skjorta från River Island som jag köpte i London.
 
Tycker det är extra roligt med kläder för tillfället. Jag har ju sparmånad och har förutom den blå blusen inte handlat någonting till mig själv (bra jobbat tycker jag!). Plötsligt får man rota långt in i garderoben och kombinera olika saker för att det skall kännas nytt. Fungerar hur bra som helst! I alla fall än så länge :)

Glad Alla hjärtans dag!

Glaaad Alla hjärtans dag! Hoppas ni har haft en bra dag, om inte så kom ihåg att det bara är en helt vanlig dag. Jag gick inte upp förrän halv 8 idag, var lite trött efter Näringslivsgalan igår (bilder kommer!). Sedan stressade jag iväg till jobbet. Försökte att ändå matcha kärleksdagen med en rosa blus jag köpte i London, från River Island.
 
Det har varit väldigt fint väder idag, solen lyste på bra.
 
På kontoret var det så Alla hjärtans dag-pyntat och fint!
 
Alla fick vars en chokladros.
 
Och det fanns hjärtan, ljus och rosblad i varenda vrå.
 
Vid 14-tiden blev det fika! Alltså titta så fint. Åt så mycket choklad att jag fick ont i magen.
 
Och ikväll har jag och Dan också haft lite mys. Jag köpte med sushi hem och Dan gav mig en chokladros till! Jag fick riktiga rosor av honom i fredags så nu matchade han med en till, fast i choklad. Av mig fick Dan en duschkräm från Rituals. Jag vet att många tycker att Alla hjärtans dag är tramsig, men jag tycker den är mysig och har alltid gjort. Även när jag var liten. Man skänker en extra tanke till de man tycker om såsom familj, vänner, husdjur eller partner. Allt med kärlek är fint liksom. Världen behöver så mycket kärlek som möjligt.

Vecka 7.

Gooood morgon måndag! Redan vecka 7, jisses. Snart är det min födelsedag. Eller ja, någon vecka till då. Men snart, snart! Hoppas er helg har varit bra. Min har varit helt okej. Den började bra med pre valentine dinner med fina vänner, men sedan har den varit seg och trög. Lite som gyttja liksom. Nåväl, nu blickar vi mot den här veckan och kikar som vanligt på veckans schema.
 
Måndag: Ikväll efter jobbet skall jag på något så fancy som Näringslivsgalan! Jag och tre kollegor skall dit och det skall bli superkul och intressant. Första gången för mig!
 
Tisdag: På tisdag är det Alla hjärtans dag och vi har inga planer. Vi får väl se vad som händer! Bio kanske?
 
Onsdag: Inget inplanerat efter jobbet!
 
Torsdag: På torsdag skall jag, Carro och Sarah H på bio! Vi har fått gratisbiljetter till Hidden Figures från Lindex och skall se den klockan 18 på torsdag. Så kul med gratisbiljetter! Speciellt eftersom det är min "sparmånad".
 
Fredag-söndag: Till helgen har vi som vanligt inget inplanerat. Det är fjärde helgen i rad som vi kommer att ta det lugnt. Det är mysigt såklart, men börjar också bli lite tråkigt. Jag blir helt förslappad? Sitter mest i soffan och tittar på TV och går kanske då och då en liten promenad ute. Men liksom inget mer. Blö. Nåja, nästa helg blir knske annorlunda.
 
Och så kommer min vecka att se ut! Har ni några spännande planer i veckan? Skall ni fira Alla hjärtans dag på något särskilt sätt?

Pre Valentine Dinner with friends.

Varje år brukar vi fira Alla hjärtans dag med kompisar och eftersom det är på en tisdag i år bestämde vi oss för att fira dagen lite tidigare. I fredags samlades därför Sarah, Niclas, Emelie, Philip, Sös, Simon, Carro och Johan hemma hos oss klockan 18. Jag och Sarah H went crazy med alla dekorationer. Vi öppnade bubblet och dukade fram chokladasken.
 
Jag och Dan hade dukat långbordet i köket.
 
Och jag och Sarah H pyntade bordet också såklart. Sarah hade gjort söta små godispåsar till alla.
 
Jag hade köpt LOVE-bokstäver på Partyland och klistrade upp på väggen i vardagsrummet och Sarah hade med sig vimplar och hjärtgirlanger.
 
Fina Sarah!
 
Och så anlände alla! Dags att äta!
 
Vi hade knytkalas och det blev tacosbuffé!
 
Omnom. Kanske inte så "Alla hjärtans-dagigt", men gott och prisvärt!
 
Till efterrätt hade Sös och Simon fixat chokladfondue! De smälte choklad och skar upp frukt. Så gott!
 
Vi åt så mycket. Jag dog nästan i matkoma.
 
Emelie, lille Lo och Philip!
 
Gullig bild på mig och Dan va? Vi hängde tills klockan blev halv ett och det var dags att sova. Glad Alla hjärtans dag i förväg!

Söndag.

Vilken härlig dag! Jag vaknade vid 9 idag men gick inte upp förrän klockan var 11. Då satte jag igång Vänner och gjorde lite frukost. Idag blev det musli, a-fil, kiwi, jordgubbar och thé, gott! Bra start på dagen.
 
Sedan var det ju så fint väder så var givetvis tvungen att gå ut.
Promenerade i en och en halv timme, så skönt.
 
Gick längs med Scaniabadet i Västra Hamnen.
 
Det var mycket folk ute och ganska isigt längs med bryggan.
 
Sedan fortsatte jag ner mot Slottsparken. Tycker den är så fin, min favorit av Malmös parker.
 
Väl hemma har jag fixat och donat lite. Igår när jag och Sarah H var på stan köpte jag lite vykort på Lagerhaus som jag satte upp på ytterdörren idag. Som små notiser och påminnelser precis innan man går ut. Jag har även fixat lite med mina växter, planterat sticklingar och avslutat med en ansiktsmask. Myssöndag! Snart skall jag på yoga. Hoppas ni har haft en bra helg!

Min onsdag i fyra bilder.

Onsdag är en rätt mysig dag tycker jag. En bra sådan där "mitt i veckan"-dag. Lätt på tredje bästa plats av alla veckodagar (Fredag och lördag på första och andra plats såklart). I alla fall, jag plockade i ordning på mitt skrivbord idag. Titta så fiiiint det blev. Bra att jag har orangea post-its som livar till det svarta lite. Den lilla katthögtalaren köpte jag i London på Primark. Det är jättedåligt ljud i den, men tycker den är så söt och muntrar upp mitt skrivbord lite.
 
Och såhär har jag sett ut idag, fullt vinterdressad.
 
Det har ju snöat hela dagen. Blir så trött, kan inte våren komma nu?
 
Efter jobbet gick jag en runda på stan och kom sedan hem till Dans hemgjorda stroganoff. Gott! Nu tar jag bara det lugnt i soffan och tittar på Vänner innan det är dags att sova. Älskar hur man liksom aldrig riktigt tröttnar på Vänner! Har man inget att titta på så kan man alltid sätta igång det. Och det var min onsdag på ett ungefär. Hoppas ni har haft en bra dag!

Önskelista: Till min födelsedag

Nu är det ju februari och snart, snart fyller jag år! Om 19 dagar för att vara exakt. Så här har jag samlat ihop en liten önskelista till sådant som jag allmänt önskar mig. Lite materiell lycka som skulle göra mig lite gladare. Jag och Dan sparar inte till någon särskild resa för tillfället (eller, det gör man ju alltid men vi har ingen inplanerad). Vi känner att vi behöver lägga ner lite tid och pengar på vår lägenhet, för att göra den klar. Så i år har jag mest önskat mig saker som skulle göra lägenheten snäppet vassare än vad den redan är.
 
Den här tavlan önskade jag mig förra året också och har ännu inte släppt den. Den vill jag ha på mitt badrum. Är inne i ett ganska "blått" tänk för tillfället, och den här passar perfekt ihop med hur jag föreställer mig badrummet. Finns att köpa HÄR.
 
Omaggios småvaser. Finns på bland annat på Cervera och Illums bolighus. Älskar dessa! Vill ha dem att sätta mina murgrönasticklingar i. Färgen spelar ingen roll, antingen silver, guld eller pärlemorvit.
 
 
Örhängen från Edblad. I antingen roséguld eller silver. 
 
 
Men mest, mest, mest av allt önskar jag mig presentkort på IKEA. Jag och Dan skall ändra ganska mycket både i vårt sovrum och vårt kontor, och därför har jag tittat ut möbler just på IKEA som jag vill ha.
 
Fast mest, mest, mest av allt önskar jag mig såklart en fin helg med mina nära och kära. Massvis med kärlek och sånt.

Vecka 6.

Usch, har inte alls mått bra idag och har varit hemma från jobbet. Det är så himla deppigt att vara hemma när resten av världen bara fortgår. Men imorgon är en ny dag. Jag har inget särskilt allt planerat i veckan. Så vi kör ett komprimerat veckans schema.
 
Tisdag-onsdag: Inga planer alls. Om jag mår bättre imorgon skall jag till jobbet (hoppas, hoppas!). Annars bara vara hemma.
 
Torsdag: Tanken var att jag skulle på yoga på torsdag, men vi får som sagt se. Tror att jag skulle behöva det. 
 
Fredag: På fredag efter jobbet skall jag och Dan ha middag med kompisar! Varje år firar vi Alla hjärtans dag med kompisar och eftersom det är på en tisdag i år så firar vi helgen innan. Det skall bli supermysigt!
 
Lördag och söndag: Absolut ingenting planerat. Den här "spara pengar"-månaden är så trååååkig. Gör ju liksom ingenting på helgerna. Några tips på saker man kan göra som är billigt/gratis?
 
Så kommer min vecka att se ut. Har ni något särskilt planerat?

Min vecka komprimerad i ett inlägg.

Jag har varit så himla seg den här veckan, vilket ni har märkt eftersom jag inte uppdaterat sedan i tisdags?! Jag har liksom inte gjort någonting, inte tränat ett endaste pass eller varit ute på vift. Jag har suttit hemma vaaarje dag, ätit ganska mycket färdigmat och tittat på tusen avsnitt av Bron (den är jättebra förresten, se den. Finns på SVT-play). Men jag har fotograferat en del ändå, så jag tänkte att ni ändå skall få se hur jag har haft det. Så istället för flera små inlägg, blir det ett lite längre!
 
Tisdag
I tisdags såg jag ut såhär! Helt klädd i Lindex. Polotröjan kommer från deras
kampanj för Bröstcancerfonden. Jag jobbade hela dagen och sedan gick jag hem, 
bytte om till mjukis och tittade på TV hela kvällen.
 
Onsdag
I onsdags var jag lite piggare. Efter jobbet gick jag hem och upptäckte att jag hade fått ett paket från min moster. Nämligen den här halsduken hon hade stickat! Hur fin?! Älskar den, den är så mysig.
 
Torsdag
I torsdags efter jobbet träffade jag mina förra kollegor på Eminent! Från vänster: Ingrid, Sara och Lotta. Vi satt på Espress House på centralen i cirka två timmar och bara pratade och pratade. Jag älskar mitt nya jobb men som jag saknar dessa samtidigt. De är så stöttande och peppande och dessutom jätteroliga att jobba med (och otroligt duktiga). Sedan köpte jag med mig sushi hem och tittade på Bron resten av kvällen.
 
Fredag
Igår var det fredag och då var jag utvilad och ganska pepp! Jag gick upp i tid och behövde inte stressa iväg till jobbet. Gjorde mig till och med lite extra fredagsfin och tog outfitbilder!
 
Klänningen köpte jag förra våren och kommer från Ilse Jacobsen (köpt på MQ). Koftan utanpå är nog det bästa köpet jag gjort på länge! Köpte den på Primark i London för 50 kronor. Den är så användbar och ändå i ganska bra kvalitet. Primark alltså, bra grejer.
 
Matchade såklart med min svarta Daniel Wellington-klocka.
 
På jobbet var det en fullspäckad dag med kundmöten och texter som skulle skrivas. Så roligt! Älskar att jag har fått så varierande arbetsuppgifter. När folk frågar mig vad som är roligast med mitt jobb så svarar jag alltid det. Jag får projektleda, produktionsleda, skriva texter, sköta sociala medier och förbereda inför event med mera. Så varierande och kul! Jag fick mitt visitkort igår också. Titta så fint! "Account manager", det är jag det!
 
Efter jobbet gick jag och Dan och handlade. Vi skulle testa hemgjord pizza med blomkålsbotten. Jag maxade min del av pizzan så mycket jag bara kunde. Vill alltid ha så mycket som möjligt på.
 
Titta så fin den blev!
 
Åt tillsammans med ruccola. Blomkålsbotten är helt klart ett bra alternativ till vanlig pizza,
men let's face it - vanlig pizzabotten är godare.
 
Lördag
Idag har vi hittills varit ute och gått den obligatoriska lördagspromenaden, städat och tittat på TV-serier. Ikväll skall vi bara ta det lugnt, äta mat och titta på Melodifestivalen. Vad skall ni göra ikväll?

RSS 2.0