27 år!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! Hurra, hurra hurraaa! 27-år hörrni. Vilken bra ålder det verkar vara? Jag tycker att man hittar sig själv och blir tryggare ju äldre man blir. Håller ni med? Idag är jag inte så osäker eller försöker pusha mig själv till att vara någon jag inte är längre. Det senaste året har varit riktigt bra faktiskt. Jag och Dan flyttade till Malmö, jag bytte jobb och känner mig allmänt mer lycklig. Dessutom har jag blivit bättre på att prioritera resor, vilket jag alltid har velat göra men liksom aldrig tagit mig tid (eller pengar) till. I maj åker jag och Sarah H till Paris och det ska bli så himla kul.
 
Men nu ska vi kika på hur jag har firat min födelsedag de senaste åren!
 
2010
År 2010 fyllde jag 20 år. Då åkte vi skidor i Polen och gick ut och åt på kvällen. Jag och Dan hade varit tillsammans i lite mer än 1 år och var sådär nykära.
 
2011
År 2011 fyllde jag 21, vi hängde i Polen igen och åkte skidor. Här hade jag börjat bli intresserad av 50-/60-tals modet, vilket syns på födelsedagsklänningen.
 
2012 
2012 och hela 22 år gammal! Hade börjat plugga till Produktionsledare på Malmö Högskola och firade min födelsedag i Kristianstad med mina kusiner, Sös och mormor. Vi tittade på Sound of Music på teatern och åt sedan på Kinarestaurang. Bra dag!
 
2013
2013, 23 år gammal. Kommer ihåg att jag var ledig från skolan och hängde en del hemma. Gick hem till mamma och pappa på kvällen och åt smörgåstårta. Omnom.
 
2014
År 2014 fyllde jag 24. Jag hade praktik på Eminent på dagen och på kvällen dukade vi upp med långbord hemma i vår lägenhet i Lödde. Min familj, mormor och Dans föräldrar kom över på middag.
 
2015
År 2015 fyllde jag 25 år. Jag hade precis börjat jobba på Eminent och på kvällen firade vi med fondue hemma hos mig och Dan i Lödde med min familj. Ett par veckor senare hade jag stor lokalfest med alla jag känner.
 
2016
Förra året fyllde jag 26 år och då hade vi flyttat till Malmö! Min födelsedag var en fredag och då firade jag med min familj, mormor, Sarah och Niclas och Carro. Vi gick först ut och åt på Mosaik och hängde sedan hemma hos oss. En vecka senare hade jag födelsedagsfest hemma med alla fina personer i mitt liv.
 
I år har jag haft en hel födelsedagshelg och den har varit fantastisk. Ni kommer få se mer av den senare. Idag kommer i alla fall Dans föräldrar hit på lite fika och senare skall jag och Dan gå på bio och se La La Land.
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0