Önskelista: Till min födelsedag

Nu är det ju februari och snart, snart fyller jag år! Om 19 dagar för att vara exakt. Så här har jag samlat ihop en liten önskelista till sådant som jag allmänt önskar mig. Lite materiell lycka som skulle göra mig lite gladare. Jag och Dan sparar inte till någon särskild resa för tillfället (eller, det gör man ju alltid men vi har ingen inplanerad). Vi känner att vi behöver lägga ner lite tid och pengar på vår lägenhet, för att göra den klar. Så i år har jag mest önskat mig saker som skulle göra lägenheten snäppet vassare än vad den redan är.
 
Den här tavlan önskade jag mig förra året också och har ännu inte släppt den. Den vill jag ha på mitt badrum. Är inne i ett ganska "blått" tänk för tillfället, och den här passar perfekt ihop med hur jag föreställer mig badrummet. Finns att köpa HÄR.
 
Omaggios småvaser. Finns på bland annat på Cervera och Illums bolighus. Älskar dessa! Vill ha dem att sätta mina murgrönasticklingar i. Färgen spelar ingen roll, antingen silver, guld eller pärlemorvit.
 
 
Örhängen från Edblad. I antingen roséguld eller silver. 
 
 
Men mest, mest, mest av allt önskar jag mig presentkort på IKEA. Jag och Dan skall ändra ganska mycket både i vårt sovrum och vårt kontor, och därför har jag tittat ut möbler just på IKEA som jag vill ha.
 
Fast mest, mest, mest av allt önskar jag mig såklart en fin helg med mina nära och kära. Massvis med kärlek och sånt.

Kommentarer
Postat av: M

Oj, oj! Ingen dålig önskelista! ;-) Vi får väl se vad vår plånbok kan bidra med!! Hihi Pusss <3

2017-02-07 @ 16:58:41

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0