Vecka 2.

Och så börjar vi om från början! Vecka 2 alltså. Känns som att jorden bara går runt och runt tillsammans med tiden. Nytt år och nytt liv, eller? Vi får väl se. Får se om jag skriver några mål för 2017, är ju ganska kul att titta tillbaka på i slutet av året. Nåväl, vi börjar som vanligt måndagen med att kika på veckan schema.
 
Måndag: Idag jobbar jag först och sedan har jag inget planerat ikväll. Tänkte börja veckan mjukt och fint. Nu får man liksom vänja sig igen vid att jobba måndag till fredag, 8-17. Inga röda dagar på ett tag.
 
Tisdag: På tisdag efter jobbet tänkte jag gå på pilates. Det var längesedan jag gjorde det och tänkte att det kunde vara skoj.
 
Onsdag-torsdag: Inget planerat efter jobbet, måste ner till stan och köpa en almanacka. Känns som jag inte har så mycket koll på vardagen när jag inte har en almanacka.
 
Fredag: På fredag skall jag och Dan ha fredagsmys hemma. Finns inget mysigare än att sitta hemma, äta god mat och titta på TV-serier en fredagkväll.
 
Lördag: På lördag skall jag och Dan på 25-års fest! Elin A fyller 25 och det skall firas stort med lokalfest. Skall bli jättetrevligt!
 
Söndag: Planerar att sova länge och ta det lugnt. Läsa en bok kanske?
 
Nu håller vi måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0