Vecka 4.

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Det har jag! Den har varit lagom liksom. Inte för stökig och inte för lugn. Men nu är det måndag och vi ta tag i veckan igen. Är det inte orättvist att helgen går så fort, men veckodagarna så långsamt? Här kommer veckans schema!
 
Måndag: Idag efter jobbet skall jag på spinning kl. 17.30. Det är mitt favoritpass på hela veckan, dels för att instruktören är så fantastiskt bra men också för att det är så skönt att ta ut sig på det viset. Jag blir alltid helt genomsvettig efter passet. Dessutom blir jag av med lite överflödig energi och sover bättre om nätterna. Annars skall jag försöka blogga lite mer ikväll och förbereda veckans inlägg.
 
Tisdag: Inget planerat efter jobb! Kanske ha taco-tisdag hemma?
 
Onsdag: På onsdag får vi löööön. Gud som jag har längtat. Januari har tagit hårt på vår ekonomi och det är skärpning som gäller i februari. Jag ska vara så snål, så snål. På onsdagkväll efter jobb skall jag och Niclas träna Bodypump på Emporia, så blir sen hemgång den dagen.
 
Torsdag: På torsdag har jag byråmöte på jobbet som kommer gå in lite på kvällen. Mitt första byråmöte sedan jag började, roligt!
 
Fredag: På fredagkväll har vi först avslutning på jobbet för Stephanie som skall sluta. Efter joinar jag upp tjejerna ute på stan för en AW. Mysigt!
 
Lördag & Söndag: Till helgen har vi inget planerat, och det skall verkligen förbli så. Vi skall spatsera längs scaniabadet, kanske ta en fika på stan och titta på en miljon TV-serier och filmer. Det ska bli så skönt.
 
Så kommer vecka 4 att se ut. Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0