Vecka 27.

 
God middag! Idag blev det ett lite senare veckans schema-inlägg eftersom jag var så himla trött igår och orkade inte tidsinställa något. I skrivande stund sitter jag på Malmö Central och har precis ätit min lunch. Hoppas ni hade en bra helg. Min var toppen. Vi hade middag i fredags och i lördags var jag ute med fina tjejkompisar. Igår tittade jag mest på serier och åt glass, som man skall göra en regnig söndag. Idag är sista veckan innan jag går på semester. Det ska bli så härligt! Har dock väldigt svårt att greppa att det verkligen är sommar nu. Väntar fortfarande på sommarvädret, men det kommer nog på fredag när jag slutar jobbet. Eller? Jo, så blir det. Här kommer veckans schema!
 
Måndag: Idag har jag mycket att göra på jobbet och förmiddagen har bara sprungit förbi. Det är roligt när det är så! Efter jobbet ska jag klippa mig på Nikita på Triangeln. Kommer bli så skönt att få håret fixat innan semestern.
 
Tisdag - torsdag: Massvis att göra på jobbet, men inget annat inplanerat. På tisdag är det Allsång på Skansen och det får man ju inte missa! Ska fixa lite roliga blogginlägg också och titta klart på serien Riverdale som jag börjat se på Netflix. Kanske springer en och annan runda också.
 
Fredag: På fredag är stora semesterdagen! Eller, jag går på semester i alla fall. Det firar jag och Dan genom att åka till min morbror och hans familj i Sölvesborg över helgen. Det är Killebomhelgen och vi åker dit varje år, älskar det!
 
Lördag och söndag: Hänger i Sölvesborg! Hoppas på fint väder så att man kan ta långa morgonpromenader, bada i havet, äta glass från glassbåten, dricka vin på terrassen och mycket mer. Fint ska det bli i alla fall!
 
Och det var veckans schema. Nu håller vi måndag hörrni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0