Vecka 31.

 
Och så var det vecka 31 och alldeles snart slut på juli. Juli som är årets absolut bästa månad. Oh, så sorgligt. Äsch, augusti är ganska bra den också. Det känns för tillfället som att jag inte hinner med mitt liv. Varför blir det alltid såhär? Man är ledig och bokar sönder hela semestern. Jag älskar ju det egentligen och vill ju verkligen göra alla saker som vi bokar in, men det hade varit skönt att bara ta det lugnt också. Ni vet, ligga på stranden och läsa en bok, laga mat och filosofera, ta en lång löprunda utan stress. Sånt man borde hinna med på semestern också. Nåväl, jag klagar inte. Igår tog jag och Dan i alla fall det lugnt med ett kvällsdopp i havet, lite TV-serier och tacos. Härligt!
 
I alla fall, den här veckan är min och Dans sista semestervecka och nedan följer vad vi har inplanerat.
 
- Idag åker vi till min kusin i Bromölla. Det ska bli strålande väder och vi ska åka båt, sola, bada och ha det mysigt!
 
- I veckan ska vi också till Dans föräldrars stuga. Blir mycket utflykter den här veckan, hoppas vädret håller sig fint!
 
- På fredag har vi familjemiddag. Min lillebror Carl åker hem till Stockholm igen på söndag och vi ska samlas och ha mysigt en sista gång innan han åker :(
 
- På lördag ska Desirée ha födelsedagsfest och jag är SÅ pepp! Des fester är alltid awesome.
 
- Och på söndag ska vi fira Dans brorson som fyller 7 år :)
 
Annars har jag sååå många blogginlägg som måste fixas denna veckan. Jag ska också försöka hinna läsa ut min bok. Har ni något särskilt planerat i veckan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0