Så kul att ni har hittat hit!

 
Wow! Så glad jag blev att det var så många som klickade sig in här via Egoinas länkning. Kul att ni hittade hit och hoppas ni vill stanna lite!
 
En kort presentation av mig: Mitt namn är Sofie, jag är 27 år gammal och bor i Västra Hamnen i Malmö. Jag jobbar som produktionsledare på en kommunikationsbyrå cirka 500 meter från där jag bor (vilket ändå resulterar i att jag stresscyklar till jobbet VARJE morgon pga tidsoptimist). Jag brukar förklara en produktionsledare som en "fixare", en som håller i alla trådar, kollar alla deadlines, samlar ihop underlag och försöker klura ut problem i projekt. Det är lite så jag är rent privat också, älskar att fixa och dra ihop saker.
 
Annars har jag haft den här bloggen sedan november 2007, vilket är snart 10 år. Galet! Här inne skriver jag om allt möjligt. Om min vardag, fester och äventyr, resor, kläder, kärlek, tankar, när jag är glad och när jag är ledsen. Under kategorin Krönikor kan ni hitta mina krönikeliknande texter som främst handlar om kärlek, men inte alltid. På fritiden tycker jag om att prioritera mina vänner, hänger med min sambo Dan och våra två norska skogkatter och springer någorlunda frekvent.
 
Hoppas ni tycker det verkar intressant att hänga här. Hade tyckt det var helt fantastiskt om ni gjorde det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0