Vecka 24.

 
God morgon! Så var det måndag igen. Helgen bara flög förbi och det känns som jag har gjort massvis med saker och samtidigt absolut ingenting alls. Det är ändå en ganska bra känsla tycker jag. Utvilad, men samtidigt inte rastlös. Nåväl, den här veckan har jag nästan ingenting inplanerat vilket känns så bra! Jag ska mest fokusera på jobbet, träning och bloggen. Men vi tar och kikar på det lilla jag har inplanerat i veckan!
 
Måndag - onsdag: I början av veckan ska jag mest bara fixa med livet efter jobbet. Ni vet, springa ett ärende på stan, laga mat, färga håret, träna, blogga, osv osv. Tänkte titta på en och annan TV-serie också. Helt plötsligt har man hur mycket tid som helst på kvällarna nu när alla serier har sommaruppehåll? Haha.
 
Torsdag: På torsdag efter jobbet ska jag på ett event med ett par kollegor, lite som en sommaravslutning kan man säga. Ska bli trevligt!
 
Fredag: På fredag har MEC sin årliga invigningsfest och den får man ju inte missa! I år är dessutom första året som jag går på festen utan att jobba där. När jag jobbade på Eminent så satt vi på MEC och var liksom som en del i festen, nu går jag bara som gäst vilket känns kul! I alla fall, jag ska möta upp ett par kompisar efter jobbet och så hänger vi där under kvällen.
 
Lördag och söndag: Inget planerat! Hoppas på fint väder så att jag kan fortsätta att hänga på min balkong.
 
Har ni några roliga planer i veckan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0