Fyra styck serietips.

Ett skepp kommer lastat med lite serietips!
 
 
Master of None säsong 2: Har ni sett Master of None? Jag har och jag fullkomligt älskade säsong 1. Därför blev jag så himla glad när det plingade till i min telefon och jag fick en notis från Netflix som sa att säsong 2 var på väg. Nu har den kommit och jag sträcktittade HELA säsongen i söndags. Alltså helt sjukt? Jag kunde inte sluta. Jag tyckte dessutom att säsong 2 var bättre än den första. Det händer ju aldrig! Se, se, se! Finns på Netflix som sagt.
 
 
Jane the Virgin: Något annat som finns på Netflix är Jane the Virgin! Min kollega tipsade om den och jag började att titta en dag när jag var sjuk. Alltså den är så mysig, rolig och framförallt lättittad. Den är ganska lik Desperate Housewives- och Devious Housemaids-konceptet, mycket intriger och det händer saker hela tiden. Innehåller mycket kärlek såklart också. Fin helt enkelt!
 
 
13 Reasons Why: Den här serien gick rakt in i hjärtat på mig. Jag och Dan såg klart den på tre dagar, vi kunde inte sluta titta. Den handlar om Clay som får ett paket med 13 kassettband från klasskamraten Hannah Baker som ett par veckor tidigare har begått självmord. Serien är väldigt spännande, men otroligt sorglig och hemsk. Finns på Netflix.
 
 
The Handmaid's tale: Vi har precis börjat titta på den här serien, men oj så spännande den verkar vara! Den ska utspela sig (som jag förstår det som) i en alternativ nutid där de flesta kvinnor har blivit sterila. De få som kan få barn får agera som sexslavar till rika familjer. Vi får följa tjänarinnan Offred och hennes berättelse. Helt sjuk story, intensiv men väldigt spännande. Finns på HBO.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0