9 år.

 
Idag har jag varit tillsammans med den här mannen i 9 år. NIO år. Alltså det är ju helt sjukt?! Nästan ett helt decennium. Jag är ju knappt samma person som jag var när jag var 18 år och vi blev ihop. Men det är något fint över det tycker jag, hur man växer tillsammans.
 
På våra 9 år har vi bott i tre lägenheter, rest massor, gått från att jobba på Burger King till att ha pluggat, tagit examen och börjat jobba på heltid. Vi har sett varandras bästa och sämsta sidor hundra gånger om. Det finns ju ingen som står mig så nära som Dan, ingen som känner mig bättre.
 
Han är något av det bästa i mitt liv. Att vi träffades och blev tillsammans för 9 år sedan, så fint det är.

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Så fint inlägg! Du skriver verkligen berörande, man känner kärleken i texten 💕 Fråga: skulle du vilja skriva något om att flytta ihop/hur man ska tänk inför flytt/tips när man flyttar/något i det stuket? Tänkte att du nog har lite tips när du flyttat en tre-fyra gånger?? Jag och pojkvännen sedan 4,5 år signerade kontrakt på en bostadsrätt förra veckan så i januari flyttar vi ihop! SÅ KUL MEN SÅ LÄSKIGT. Känns som att man inte får säga att det känns läskigt när vänner osv frågar?? Ja nu halkade jag iväg lite hihi, men frågan återstår. Hoppas du har en fin helg! Kram 🤗

Svar: Oh, tack och tack för frågan! Ska ta upp den i ett inlägg nu i veckan om det är OK! :) :) Mycket viktigt ämne tycker jag.
Sofie Strandberg

2017-11-26 @ 09:05:00

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0