Pojkvänslistan.

 
Vet ni, det är fredag! Den mest speciella dagen på hela veckan, och en speciell dag förtjänar en speciell lista. Så jag tänkte att det var dags för mig att göra den här pojkvänslistan! Dan är ju den bästa personen jag har och då förtjänar han en helt egen lista.
 
Hur länge har ni varit ihop?
Den 24 november firar vi 9 år ihop. Helt galet, nästan ett decenium ju.
 
Hur träffades ni?
När jag var 18 år började jag jobba på Burger King efter studenten och där jobbade Dan! Jag tyckte att gud så söt men han verkade inte alls intresserad. Efter cirka en månads flirtande hamnade vi på samma fest hos vår kollega (som faktiskt idag är vår mycket nära och kära vän Desirée!) och kysstes! På den vägen gick det. Det var så okomplicerat när vi blev tillsammans, Dan var ganska rak och hade typ redan bestämt att vi skulle bli ihop. Tyckte det var fint pga var så kär i honom och hade tidigare bara dejtat killar som aldrig var säkra på vad de kände.
 
Vem var mest på?
Jag tror att sådär i början var det nog båda två. Däremot är Dan ganska dålig på att visa känslor och jag hade ganska svårt att läsa honom. Det var i alla fall jag som frågade honom om han ville bli tillsammans och då svarade han "är vi inte redan det?" <3
 
 
Skedde några komplikationer?
Njae, egentligen inte så i början. Komplikationerna kom senare: 3-års krisen och 6-års krisen alltså. Inget att leka med.
 
Hur skedde dejtandet?
Efter att vi hade kyssts på Desirées fest så började vi ses. Dan frågade om vi skulle "titta på film" och vi hängde mycket hemma hos honom eftersom han hade egen lägenhet och jag bodde hemma hos mina föräldrar. Det bästa var när vi båda jobbade sent på Burger King och sedan kunde ha följe hem.
 
Hur blev ni ihop?
Jag tyckte att han hade varit lite disträ över sms så jag frågade om vi kunde ses. Sedan samlade jag mod till mig och frågade honom rakt ut om han ville bli tillsammans och förväntade mig ett nej. Men så fel jag hade!
 
Vem sa jag älskar dig först?
Haha, detta är så awkward. Vi mös i soffan hemma hos Dan framför en film och så sa jag lite tyst "Jag älskar detta" och då svarade Dan "Jag älskar dig också". Jag bara "eh vaaaa?", haha!
 
 
Bor ni ihop?
Vi har bott ihop sedan 2009. Jag ville flytta hemifrån och frågade Dan om vi skulle flytta ihop. Han föreslog då att jag skulle flytta in i hans 1:a, men det ville jag ju inte. Ville ha en större och en som skulle vara vår tillsammans. Så då flyttade vi in i en 2:a i Kävlinge!
 
Vad är hans bästa sidor?
Dan är den snällaste personen jag vet. Så himla ärlig och genuin. Övertänker eller analyserar inte utan är bara rak, på ett bra sätt. Han lägger inte ner energi på småsmaker och försöker få mig att inte göra det heller (jag fastnar lätt i smådetaljer). Dessutom är han så så så smart och allmänbildad! Han älskar att lära sig nya saker och lägger ner oerhört mycket tid på sina intressen. Han är feminist, djurvän och lagar den godaste köttfärssåsen jag någonsin ätit. Han lär mig så mycket varje dag och är den bästa jag har. På riktigt.
 
Och sämsta?
Haha, att han har väldigt introverta perioder kanske? Eftersom Dan ÄLSKAR att lära sig saker så grottar han gärna ner sig i dem. Han tittar på youtube-klipp och läser artiklar, och där bredvid sitter jag och säger haallååååå här är jaaag? Men vi jobbar på det. Det är ju viktigt att vi båda har tid till våra intressen samtidigt som vi inte glömmer bort varandra. Dan är också SÅ envis. Alltså det är helt sjukt. Folk som inte känner oss kan säga att jag "bestämmer" över Dan, men helt seriöst – I WISH. Det går inte att bestämma över honom, han är som en bulldog som bestämt sig för att gå åt ett specifikt håll (haha, schysst jämförelse).
 
Vad bråkar ni om?
Vi bråkar inte jätteofta faktiskt. Klart att man kan småtjafsa, men det är inte så farligt. Det kan vara om att jag pratar med alla butiksexpediter ("måååste du prata med alla hela tiden?"), om pengar (vem ska betala vad?) och om städning ("Du kan väl dammsuga någon gång?"). Men de stora bråken brukar handla om att vi behöver ägna mer tid åt varandra.
 
 
Vad gör ni när ingen annan ser?
Sånt som folk gör i allmänhet.
 
Vad ger ni för komplimanger?
Jag är överlag en väldigt komlimangig person, inte bara mot min partner utan mot vänner och kollegor också. Vill alltid att folk ska veta att jag tycker saker är fint, roligt eller liknande. Så jag brukar alltid ge beröm om Dan har fina kläder eller om han har lagat mat/städat/handlat något fint. Brukar också säga att "shit vad du är duktig" när han gör sjuka träningsövningar här hemma.
Dans komplimanger är mer om min personlighet, att jag är social och duktig på att småprata, att jag är duktig på mitt jobb, osv. Och att jag är snygg då såklart.
 
En bild som du tycker om på er?
Dessa!
 
 
Något du vill avsluta med?
Att det inte alls är så att förhållanden är bäst och roligast i början. Tycker faktiskt att de är sjukt mycket bättre när man har varit tillsammans länge och känner varandras både bästa och sämsta sidor. Det är ju så det ska vara, att man ska finnas bredvid varandra genom både fina och jobbiga stunder <3
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni är bara SÅ underbara tillsammans! Bästa finaste ni!❤️ Det är en ynnest att ha er i mitt liv😍
Puss H

2017-11-10 @ 16:12:35
Postat av: Z

Fint ❤️

2017-11-10 @ 21:33:59
Postat av: Z

Fint ❤️

2017-11-10 @ 21:34:31
Postat av: Des

❤ Ni asså! ❤

2017-11-10 @ 23:06:38
Postat av: Sara W

Vad fint! ❤️ Kärlek tillsammans är det finaste och dyrbaraste man har i världen ❤️Tycker det är så kul att ni alltid är duktiga på att ta bilder tillsammans 😍

2017-11-13 @ 14:00:37
Postat av: Anonym

LOVE this 😍

2017-11-17 @ 12:30:32

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0