Thanksgiving 2017.

I lördags var det dags att fira Thanksgiving, ett par dagar för tidigt. Jag hade bjudit in vårt lilla gäng för en middag och lagat mat hela veckan. När klockan slog 16 hade vi dukat färdigt och gästerna började anlända.
 
Finaste sambon.
 
Vi slog oss ner i soffan och drack fördrink.
 
Efter mycket jobb framför spisen så blev det till slut middag! Här ovan ser ni kalkon och kyckling, sötpotatismos, brunsås, pumpasoppa, rödkål, smörstekt majs, honungsglaserade morötter, brysselkål med bacon, hemgjord tranbärssås.
 
Majsbröd och hemgjord pumpamarmelad. Pumpamarmeladen förresten! Den var god, men smakar mer lemoncurd än pumpamarmelad. Vet inte om jag hade i för mycket citron och för lite pumpa? Nåväl, god var den i alla fall.
 
Jag började med pumpasoppa med rostade pumpakärnor och majsbröd.
 
Jag och Niclas! Jag hade på mig en ny klänning från H&M, tycker om den så mycket och den är så skön. Perfekt äta-mycket-klänning.
 
Och så varmrätten! Alltså, ser ju helt slafsigt ut på bilden. Jag gick bananas med såsen såattee..
 
Titta! Fina kompisar! Från vänster och runt bordet: Niclas, Johan, Carro, min lillebror Christoffer, Dan, Lars, Lina, Sös och Sarah!
 
Efter middagen hade jag planerat lite lekar. Bland annat hade jag gömt 24 stycken kalkoner lite här och var i lägenheten som alla skulle leta upp. De två personerna som hittade flest vann och fick välja vilka som skulle vara med i deras lag.
 
För sedan blev det dags för ett Thanksgivingquiz!
 
Johan, Dan och Christoffer!
 
Efter quizet fortsatte vi i samma lag och spelade spelet "Vad gör jag?" som är en app du kan ladda ner i mobilen. Du håller upp mobilen mot din panna och dina lagkamrater ska förklara vad det är för ord som visas på skärmen. Så kul! 
 
Efter blev det dags för paj! Sarah och Niclas hade bakat en pumpapaj och jag hade gjort en pecannötspaj. Mmmm! Så, så gott!
 
Sedan avslutade vi kvällen med att spela Cards again humanity,
 
När klockan var runt halv ett kramade jag mina fina vänner adjö. Är så tacksam över att ha dem i mitt liv <3

Kommentarer
Postat av: M

Så gott och mysigt det ser ut!! Kraaam! <3

2017-11-22 @ 13:52:14

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0