Vecka 44.

Måndag, vecka 44, höstlov och allt vad det innebär. Det innebär inget särskilt för mig, tyvärr. Vi lämnar oktober och går in i november, och nu är det också vintertid. Det gör inte så mycket för mig, jag fick sova en hel timme extra igår och det är ju rätt härligt. Morgnarna blir ljusare och kvällarna mörkare, längre. Man får peppa sig själv med värmeljus, det hjälper lite.
 
Den här helgen har varit så, så lugn. Jag och Dan åt tacos och tittade på Idol i fredags, var på middag hos My och David i lördags och tog det lugnt igår. Stranger Things säsong 2 släpptes i fredags och jag och Dan såg klart den redan igår. Den var jättebra, lika bra som första säsongen! Tycker defintivit ni ska se om ni inte gjort det. Annars har jag äntligen klippt mig. Ni får se bild senare. Det blev inte jättestor skillnad, lite kortare och en trimmad lugg. Jag är nöjd. Mest topparna som åkte och nu känns det mycket fräschare.
 
Vet ni, den här veckan har jag ingenting inplanerat. Så himla skönt! Jag tänkte att det är dags att ta tag i träningen på riktigt. Jag gjorde aldrig det förra veckan, så nu är det väl dags. Bättre än att bara sitta i soffan och titta på TV-serier. Det är seriöst det enda jag gör efter jobbet. Då kan jag lika bra gå på ett spinningpass innan, i alla fall en gång i veckan.
 
På lördag ska jag och Dan ha Halloweenfest och det ska bli jättekul! Vi har planerat och diskuterat hur vi ska lägga upp det och det kommer bli så bra.
 
Ska ni göra något kul? Fira Halloween eller hålla höstlov? Hoppas ni får en fin vecka i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0