För 2 år sedan.

För ungefär 2,5 år sedan såg jag ut såhär, jobbade mitt första år på en reklambyrå och bodde i Löddeköpinge tillsammans med sambo och två katter. Jag hängde mest på fest hela tiden och i garderoben hittade man nästan enbart klänningar.
 
Kan tycka att det är väldigt roligt att titta tillbaka på de här bilderna. Så mycket har förändrats. Inte bara håret som var galet långt och med lugg eller den färgglada stilen. Utan mer överlag, jag ser liksom naiviteten i ögonen. Så liten och oförstörd. Sånt som snabbt ändras när man slängs in i arbets- och vuxenlivet. Jag var kanske inte riktigt beredd på det. Att jag skulle behöva hävda mig och haka mig upp, växa ett extra skinn på näsan och stålsätta mig mer. Jag är ju inte lika lättöverrumplad nu.
 
Men sen tog jag och Dan vårt pick och pack och flyttade till Malmö! Här var vi fortfarande i uppackningsfasen i lägenheten. Men vad gör det när man en perfekt kammad lugg och en ny klänning på sig. Har haft så mycket jeans och kostymbyxor på mig på sistone, vill typ genast damma av alla klänningar. Förresten, jag förstååår inte hur jag orkade fixa luggen så mycket. Hade alltid hårborste och spray med mig i väskan så att den kunde ligga helt perfekt. Oh, gulle jag <3
 
Bilder från jul och nyår 2015. Tänkte låta mitt hår växa ut igen faktiskt, kanske inte lika långt som här ovan men ändå ett par centimeter till. Kan bli fint nu till hösten. Måste dock säga att jag aldrig varit så trygg i mig själv som jag är nu. Tror att det bara kommer med åldern. Är så roligt hur livet förändras men på något sätt ändå är exakt likadant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0