Middagstips: Tacos med Mifú

I söndags bestämde jag och Dan oss för att testa något nytt! Jag har stått i mataffären säkert 7 gånger och hållt den här i handen. Vad är det liksom??
 
Mifú är ett stekbart mjölkprotein från Valio, fritt från gluten, laktos eller soja. Vi valde att testa den kryddade varianten, peppar och chili. Först tänkte jag och Dan göra en chiligryta på det, men bestämde oss sedan för tacos. Då får man ändå känna smakerna lite tydligare.
 
Sagt och gjort! Vi började steka Mifún, först 5 minuter på hög värme och sedan ytterligare 5 minuter på låg värme tills all vätska var borta. Visst ser det lite ut som keso?
 
Och voila! Klart! Vi åt det tillsammans med våra vanliga tacostillbehör. Jag tyckte det var jättegott! Ett så lätt och gott alternativ och påminner lite om halloumi i smaken. Absolut ett tips! Nästa gång får vi testa någon lite mer annorlunda maträtt, börjar tröttna på tacos här hemma. Haha. Mer om Mifú kan du läsa HÄR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0