Onsdag.

 
- Hur galet att det är onsdag redan? Den här veckan bara springer förbi. Aja, det betyder att man har mycket saker att underhålla sig med. Så det är ju bra i och för sig.
 
- Jag har ett nytt mobilskal! Det är från iDeal of Sweden och ni ser det på bilden ovan. Igår matchade jag det tillsammans med min skjorta från Gina och min bruna klocka från Daniel Wellington. Tror att brunt och beige är min höstfärg faktiskt.
 
- Ikväll efter jobbet ska jag på pilates. Det är ett 60 minuters-pass och ganska jobbigt, men kul! Tycker att det är en rolig träningsform. Därefter ska jag faktiskt ner till stan och reklamera en tröja.
 
- Jag köpte en klänning på H&M igår som jag inte vet om jag tycker om. Det blev bara sådär snabbt så jag får känna efter lite här hemma innan jag bestämmer mig. Så onödigt att köpa hem kläder som man aldrig kommer att använda sen ju.
 
- Det har bott två myggor i vårt sovrum de senaste nätterna. Detta har resulterat i att jag har sovit oroligt och vaknat helt myggbiten. Så drygt. Visste inte ens att myggorna fortfarande levde i september?
 
- Tack för alla veggotips jag fått! Tänkte att jag ska laga något nu i veckan. Speciellt sugen på en av sopporna ni tipsade. Ikväll ska jag äta Mifú i alla fall, supergott!
 
- Överlag får ni gärna önska eller tipsa om inlägg. Har så dålig inspiration för tillfället så är det något särskilt ni vill se eller veta så hojta till!
 
Ha en superhärlig onsdag så hörs vi senare idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0