Vecka 37.

 
Hejhej och god morgon! Hoppas allt är bra med er idag. Så var det måndag igen, helgen flyger alltid förbi. Min helg har varit ganska blandad, både lugn och innehållsrik. Precis som jag vill ha det. Jag kommer att visa mer av helgens bravader i andra inlägg, men först veckans schema!
 
Måndag: Måndag alltså! Bara att tagga om, tur att jag är utvilad. Idag väntar en fullspäckad dag på jobbet och sedan skall jag på spinning 17.30. Det är ganska skönt att ha ett träningspass redan på måndagen, liksom bara att köra fullt ut veckans första dag.
 
Tisdag – onsdag: På tisdag har jag inget särskilt planerat efter jobbet, men på onsdageftermiddag ska jag på pilates. Därefter ska jag hem och tvätta och packa inför helgens planer.
 
Torsdag: På torsdagkväll ska jag ut med ett par kollegor. Vi ska först ta en drink och sedan äta middag i stan. Ska bli mycket trevligt!
 
Fredag: På fredag efter jobbet tar jag och Dan vårt pick och pack och åker till Varberg. Yes! En helg varje september åker vi till Sarahs och Niclas stuga i Varberg och nu är det dags för i år. Det ska bli så kul!
 
Lördag och söndag: Så i helgen hänger vi där. Vi ska till Liseberg på lördag och annars skall vi bara umgås, dricka vin och ha trevligt. Yey!
 
Och så kommer den här veckan att se ut ungefär. Men nu håller vi måndag, 1-2-3 kör!

Kommentarer
Postat av: norrbotten emma

ha en toppen måndag

kramizzz

Svar: Tack! Du också! :)
Sofie Strandberg

2017-09-11 @ 10:14:16
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0