Tisdagstankar

  • Sprang idag för första gången på länge. Det var ungefär som jag hade tänkt mig: lite för mycket vind, ganska tungt, mycket jävlaranamma. Sprang 5 km på 32 minuter, ändå nöjd. Funderar på att springa halvmarathon i Köpenhamn i september tillsammans med mitt jobb, men vet inte riktigt om jag kommer att klara det. 2,1 mil är ju sjukt långt.

  • Vi tittade på Avicii True Stories på SVT Play ikväll. Den här historien är så otroligt sorglig. Har vi kommit hit idag? Att man ständigt måste pusha sig själv, aldrig säga nej och alltid vara på topp? Tim Bergling var bara 28 år (lika gammal som mig) och hade hela livet framför sig. Rekommenderar verkligen att se den och tänka ett steg längre. Vi måste ta psykisk stress och ohälsa på allvar och vi måste prata prata prata om det.

  • Imorgon ska jag ge mig ut på stan i jakt efter en vit T-shirt. Har ni tips på var man kan hitta bra T-shirts så hojta till! Vill ha en som är mjuk, har perfekt ärmlängd och inte är genomskinlig.

  • Westworld säsong 2 har börjat! Har ni hunnit se det första avsnittet? Vi har inte gjort det än, men ska snart. Jag ser dock mer fram emot Handmaid's tale säsong 2 som börjar på torsdag.

Mer har jag faktiskt inte på tankarna denna tisdagkväll. Hoppas allt är bra med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0