Malmöfestivalen 2018

Vet ni! Jag har hängt ganska mycket på Malmöfestivalen den här veckan, som sig bör. Jag älskar det – maten, konserterna, stämningen. Det är fortfarande sensommar och det blir inte mörkt förrän klockan nio, så man får ta vara på kvällarna så länge som möjligt.
 
Såhär har min Malmöfestivalsvecka sett ut, i alla fall genom matbilder :)
 
TISDAG
På tisdagen gick jag och min kollega Lisbeth ner till festivalen för att äta lunch. Vi båda köpte fisktacos från Casual Street Food, en av mina obligatoriska måltider på festivalen. De är så himla goda!
 
På kvällen träffade jag Desirée, gick ner på festivalen igen och köpte middag. Den här gången blev det pokébowl med lax.
 
Och churros med choklad och glass till efterrätt! Mums.
 
TORSDAG
I torsdags gick jag och Jenny ner till Stortorget för att titta på Melissa Horn. Hon har spelat på festivalen ganska många gånger och är alltid lika bra.
 
FREDAG
Så blev det fredag och Malmöfestivalens sista dag. Jag, Dan, Sarah och Niclas gick ner till festivalen för att äta middag och titta på konserter.
 
Jag tänkte att det kunde vara kul att köpa något annorlunda den här gången och köpte en afrikansk full plate. Den innehöll couscous, ris, böngryta, grönsaksgryta, spenat och chili bland annat. Och en friterad risboll som var supergod! Hela rätten var väldigt god.
 
Sarah åt fisktacos och killarna åt kyckling från Louisiana. Sedan gick vi ner till Stortorget för att titta på Sabina Ddumba.
 
Hon var fantastiskt bra!
 
Jag köpte efterrätt i form av crêpes med nutella!
 
En glad Sofie. Detta var innan jag spillde nutella över min vita t-shirt. Är sådär glad över det...
 
Avslutade fredagen och årets festival med Steve Angellos konsert. Kändes som att hela Malmö var där och tittade, sjöng och hoppade.
 
Tack Malmöfestivalen för den här veckan, vi ses nästa år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0