Torsdagstankar.

  • Idag öppnade Lidl i Västra Hamnen! Haha, har varit så taggad på det. Vi har bara ICA Maxi och ett superlitet Netto här. I Löddeköpinge var vi bortskämda med både ICA Supermarket, ICA Maxi, Willys och Lidl. I alla fall, där var vi och fyndade ikväll. Billigt och bra.

  • Jag har inte tränat en endaste gång den här veckan. Jag har bara inte känt för det. Jag har stretchat rätt mycket och gjort mina övningar för att tänja ut lårmusklerna, men inte alls motionerat. Och det skulle såklart inte göra något om det inte var så att min kropp behöver det. Allt blir så off när jag inte tränar. Jag sover dåligt, min IBS blir värre än någonsin (haha trevligt) och jag blir trött och rastlös på samma gång. Får se om jag kan springa en runda i helgen.

  • Wahlgrens Värld har ju börjat igen. Det är mitt guilty pleasure om något, tycker att hela familjen Wahlgren är så härlig. Det är ett program som är helt perfekt på torsdagar, när man är trött och inte orkar koncentrera sig på världsproblem och annat. Då är det ganska gött att titta på flärd och i-landsproblem.

  • Jag har köpt nya skor! Min vän Sarah frågar mig alltid vad jag ska ha för skor på mig när vi ska ut. När vi först började umgås och hon ställde den frågan blev jag väldigt förvånad. Va? Skor? Tja, jag tar väl mina svarta ballerinaskor som vanligt? Haha. Jag är ingen "sko-person" och köper inte särskilt många olika varianter. Jag tycker ofta det är dyrt, jag är alltid mellan två storlekar och jag vill inte ha flera olika.. Jag vill ha ett par som går till allt! MEN i alla fall – nu har jag köpt ett par röda skor! Loafers från Din Sko. Jag ska visa dem i veckan.

  • Imorgon ska vi på kräftskiva till Carro och Johan i Bjärred. Det ska bli så kul att se deras hus! Jag och Dan hälsade på dem när de precis köpt huset, men nu har de renoverat massor så ska bli extra kul att se förändringen. Jag och Dan har dessutom köpt havskräftor som vi ska lyxa till det med. Mmmmm. Ska bli så gott och mysigt.

Imorgon är det fredag! Tycker att den här veckan har gått ganska långsamt ändå. Har ni haft en bra vecka hittills? Vad ska ni göra i helgen?

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Njuta av sista helgen av lugn innan universitetet kör igång igen på måndag 🤩 Ikväll vankas egengjorda langos och film med ostbågar haha. Så mysigt! Och som en fellow IBS-are håller jag med dig i alla punkter angående träning 🙈😅

2018-09-01 @ 18:04:37

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0