Vecka 33

Hej på er!
 
Så dålig jag har blivit på att tidsinställa måndagsinläggen. Jag har knappt någon ork på söndagar. Vill spendera kvällen med att titta på film och hålla hårt i det lilla av helgen som är kvar.
 
Jag är i vanlig ordning ganska trött och hängig idag, som det brukar vara på måndagar. Jag tror att jag tar ut mig för mycket rent socialt på helgen, så min energi är helt uttömd på måndagen.
 
Jag är just nu ganska trött på mig själv. Blir ni det med? Vet inte om det har med pms att göra, eller om det bara är så nu. Jag blir trött på hur jag vrider och vänder på mig själv. På att jag ofta är alldeles för tänd och uppskruvad, vill prata prata prata och få folk att skratta åt mina skämt. I slutändan handlar det ju om bekräftelsen, hur jag söker den. Att jag vill att alla ska tycka om mig.
 
Som jag kan ligga hemma en grå dag och oroa mig för det, att människor och bekanta i min närhet egentligen inte tycker om mig. Ligger i fosterställning i min säng och tänker vad sjutton sa jag där egentligen. Det är därför det gör extra ont när jag är bland de som är hårda och sarkastiska, för att jag vet att de tycker att jag är för mycket och de visar det tydligt. Så då vrider jag och vänder på mig ännu mer, försöker behaga och i slutändan är det jag själv som ogillar det jag säger och gör.
 
Det här blev ju ett lagom peppigt måndagsinlägg, ungefär som vädret. Men ibland får det vara så. Den här veckan ska jag hänga en del på Malmöfestivalen, träffa kompisar och titta på Steve Angello och Sabina Ddumba. Annars ska jag träna och göra matlådor, och jobba som bara den. För nu är sensommaren igång och med den kommer alltid nya spännande projekt.
 

Kommentarer
Postat av: Regina

Stor igenkänning 😘

Svar: <3
Sofie Strandberg

2018-08-13 @ 20:57:54
URL: http://egoinas.se
Postat av: Anonym

Känner igen mig själv i det du skriver. Tror alla känner så mer eller mindre, att de vill behaga andra. Var san mot dig själv och se till att vara den person du själv vill vara och trivs bäst med. Jag vet att det är svårt (och har verkligen inte kommit dit själv än) men är man själv bekväm/nöjd och fokuserar på att behaga sig själv så behöver man inte bahaga andra. Stora styrke kramar till dig! ❤️

Svar: <3 <3
Sofie Strandberg

2018-08-13 @ 22:07:32

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0