Vecka 35

Hej på er!
 
Allt bra idag? Med mig är det fint. Jag är utvilad efter en lugn helg. Men fan alltså, det är något som har satt sig i halsen. Jag är lite hes och dann, förhoppningsvis går det över snart. "Är du förkyld" frågar de konstant på jobbet, NEJ JAG VÄGRAR vill jag svara men säger mest "förhoppningsvis inte".
 
Jag har faktiskt inte särskilt mycket inbokat efter jobbet den här veckan. Jag och Dan ska titta på vigselringar då jag tror att jag redan har hittat en jag tycker om. Dessutom var den på kampanj den här månaden, och då får man passa på!
 
På fredag OCH lördag ska jag och Dan på kräftskiva. Lägg ägg så roligt. Jag älskar kräftskivor och skaldjur, så så gott! På fredag ska vi hem till Carro och Johan, titta på deras nya hus som de renoverar som bara den och äta kräftor tillsammans. På lördag ska jag och Dan hem till Dans bror och hans familj på deras årliga kräftskiva.
 
Annars då? Jag ska träna, gå på stan, titta på serier och annat kul jag brukar göra på vardagarna. Har ni märkt att Idol har börjat? Älskar't!
 
Glad måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0