Fredagstankar.

  • Så blev det fredag den här veckan också! Jag har ju bara jobbat sedan i onsdags eftersom jag var sjuk måndag och tisdag. Helt plötsligt känns det som att jag inte är värd en fredag. Jag har liksom inte jobbat alla fem arbetsdagar och är därför inte värd fredagsfeelingen. Det känns som att jag har fuskat mig genom veckan, vilket jag såklart inte har. Ligga hemma med feber är ju inte en walk in the park direkt.

  • Idag efter jobbet ska jag till frisören och klippa mig. Jag funderar på mittbena och gardinlugg (typ såhär), men vet inte om jag vågar. Saknar att ha mittbena, tycker det är så fint. Man kanske bara ska köra? Jag kan ju alltid ändra tillbaka om jag ångrar mig.

  • Jag har börjat följa en trend! Jag har börjat köpa den så kallade "fredagsbuketten". Det är inte så att jag går till en blomsteraffär och köper snittblommor för 250 kronor, men nästan varje fredag cyklar jag inom ICA och köper en liten fräsch blomsterbukett som kan passa i vår hall. Det känns så mysigt och jag blir så glad varje gång jag går förbi hallen. Idag tänkte jag köpa vita rosor och eucalyptuskvistar.

  • I helgen ska jag på bröllopsmässa och på lördagkväll är vi några tjejer som ska träffas, äta tapas och dricka vin. Vilken fin helg det kommer bli! Jag köpte hem en flaska Xantébubbel som jag tänkte kunde vara god till fördrink. Har ni smakat den? Spännande blandning med Xantélikör och mousserande vin.

  • Förra veckan hade vi en liten fest på jobbet, och till den hade två av mina kollegor fixat en rolig quiz om alla medarbetare. Vi hade fått skicka in lite info om oss själva och sedan skulle de andra gissa vad som var sant. Jag tänkte vad vad vaaad ska jag berätta om mig själv och kom sedan på att det kan ju vara roligt att gissa hur många klänningar jag faktiskt äger. Så jag räknade dem, 5.. 10.. 36.. 75.. 82. ÅTTIOTVÅ styck. What? Nu har ju detta såklart blivit en stor rolig grej på kontoret eftersom jag nästan aldrig bär klänning på jobbet. Så nu får jag 1. sluta köpa klänningar, 2. börja ha klänning på kontoret. Tror nog att jag överlever det i och för sig.
Har ni något roligt planerat i helgen eller några i-landsproblem ni vill dela med er av? Glad fredag!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Mitt i-landsproblem är att min långa laddare till iPhonen (2 meter) har börjat glappa så jag får antingen hålla i sladden och ladda eller använda den lilla normala laddaren... Påverkar en mer än vad man tror hah! I helgen blir det till att åka och kika på brorsan som tävlar i dans, födelsedagsfest för en fin vän och söndagsmiddag hos killens föräldrar <3 Tyvärr borde jag lägga till Tentaplugg på listan men är galet omotiverad.... Firar att jag fick VG i min senaste kurs istället med högsta betyg på ALLA uppgifter! Ha en fin helg <3 Älskar att kika in här på fredagar, du har alltid så mysig och härligt peppig ton/stämning i dina fredagsinlägg!

Svar: Oh, så härligt att läsa någon annans i-landsproblem och veta att man inte är ensam! Låter som en mysig helg :) Så glad jag blir, tack!! <3
Sofie Strandberg

2018-02-02 @ 22:55:26

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0