Fredagstankar.

 
  • Så äntligen blev det fredag den här veckan också! Varför tycker man om fredagar mer än lördagar? Jag menar på lördagar är man ju helt ledig, men ändå har man den bästa känslan på fredagar. Är det för att veckan tar slut och helgen börjar? Att man har allt framför sig? Bäst är det i alla fall.

  • Mina fredagar börjas alltid med att jag går upp, kokar kaffe, gör mig i ordning samtidigt som jag dricker kaffet och lyssnar på en podd, cyklar till jobbet och har sedan ett planeringsmöte inför nästa vecka. Tycker det är en perfekt start på dagen.

  • Efter jobbet ska jag ner till stan och möta upp Sarah H. Vi ska handla i charken på Hansa, köpa bubbel och annat inför imorgon. Sedan ska vi hem, äta middag och förbereda lite till. Imorgon kommer mina fina tjejkompisar över på middag för att fira min födelsedag. Ska bli supermysigt!

  • På lunchen idag ska jag dessutom inom Partyland och beställa lite ballonger. Så typiskt mig som tänker matcha färgen på min födelsedagsklänning med färgen på ballongerna. Haha, äsch. Det blir fint.

  • Jag är förresten så taggad på Oscarsgalan! Den äger rum den 4 mars, så det är ungefär en vecka dit. Jag tycker alltid det är så kul att se. Spännande att se vilken film som är årets favorit. "Three billboards outside Ebbing, Missouri" som vi såg på bio förra veckan har fått 7 nomineringar! Kan verkligen förstå det.

  • Ikväll ska vi testa en ny restaurang. Det finns en indisk restaurang i Västra Hamnen som vi har tänkt testa sedan vi flyttade hit, men det har aldrig blivit så. Men ikväll så! Hoppas nu det är gott bara.

  • Såg ni Wahlgrens Värld igår förresten? Det är mitt bästa program på tablå-TV just nu, det och Talang. Och ikväll är det ju Talang! Ja jag vet, jag är en riktig soffpotatis. Men det får man vara tycker jag.

Hoppas ni får en finfin fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0