Lista: Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

Dags för en torsdagslista! Nu är det ju helt plötsligt februari, YES! Januari är en så lång månad, så det känns bra att gå in i februari nu. Dessutom är det min födelsedagsmånad och då tycker jag att det passar att kika på vad jag önskar mig i födelsedagspresent!
 
 
Muggar från Design Letters i vitt: Något jag så gärna vill ha är de här muggarna från Design Letters. Lovar att typ varje person jag känner som har barn har sådana här muggar i små varianter. Jag vill då ha vuxenvarianterna, i bokstäverna S och D. Finns på Åhléns här!
 
 
Omaggio miniatyrvaser i guld: Tycker dessa är så fina! Tänker att jag kan ha små sticklingar i dem. Gillar dem speciellt i guld. Finns på Cervera här!
 
 
Örhängen eller armband från Lily & Rose: ÄLSKAR smycken från Lily & Rose, speciellt örhängen och armband. Det spelar inte någon roll vilken färg eller form det är på stenarna, men tycker mest om de som går i roséguld. Finns att köpa lite här och var (Åhléns till exempel), men hemsidan hittar ni här!
 
En monstera: Vill så, så gärna ha en monstera som växer sig stor i vår lägenhet. Tycker det är en väldigt fin växt. På Blomsterlandet beskrivs den som "en mycket lättskött växt med stora, vackra, flikiga blad", ja men ni hör ju. Alla växter som är gröna, stora och lättskötta får gärna hänga hemma hos mig. Länk till Blomsterlandets monstera här!
 
 
Tavlor från Léa Maupetit: Gillar Léa Maupetits tavlor mycket. Speciellt dessa tre. Tänker att jag skulle ha dem i hallen och i badrummet. Dem hittar man här, här och här!
 
 
Daniel Wellington – Classic Petite Sheffield, 28 mm: Om man nu ändå får önska hej vilt så vill jag slå ett slag för den här klockan. TITTA SÅ FIN! Så klassisk. Jag önskar mig en i roséguld, svart läderband, svart urtavla samt 28 mm stor. Kommer passa perfekt in i min klockgarderob. Den hittar ni här!
 
Tja, det var väl det. Förutom biokort då. Alla vill väl ha biokort? Går på bio minst en gång i månaden. Men tänker att det kanske inte är så kul att lägga in en bild på det samt länka till SF, haha. Bara 25 dagar kvar till min födelsedag dårå!

Kommentarer
Postat av: M

Inga problem med vad du önskar dig!! ;-)
Får väl se vad det blir!! Hihi <3

2018-02-01 @ 10:08:00

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0