Lördag: En ny frisyr, bröllopsmässa och tapaskväll

Tänkte vi skulle kika på ett par bilder från min lördag. I fredags klippte jag mig. "Jag vill ha gardinlugg" sa jag till Ellen, min frisör. Sagt och gjort. Hela lördagsförmiddagen stod jag sedan och borstade, böjde och sprayade min lugg. Kände mig så obekväm.
 
Jag vet inte riktigt vad det var, men jag har liksom alltid haft lugg på något sätt och aldrig haft mittbena så ända fram till pannan. Jag kände mig som Nick i Backstreet boys. Dagen efter slängde jag håret i snedbena igen och tittade inte tillbaka. Mina byxor är från H&M och min blus köpte jag på Zaras rea i Prag.
 
Jag mötte upp Sarah och Carro på Malmö C klockan 10, sedan gick vi till Slagthuset där Bröllopsmässan var. Vi gick runt i cirka 3 timmar och kände oss därefter ganska nöjda. Gick och handlade mat till kvällen, åt lunch, hängde hemma och när klockan blev 18 korkade vi upp bubblet. Jag hade köpt Xantébubbel som jag tyckte var helt OK! Sött och torrt samtidigt, med en hint av päron.
 
Fina Sarah!
 
Strax efter 18 ringde det på dörren och Sandra och Johanna steg på. Vi dukade upp tapas som bestod av charkuterier, ost och kex, melon och blodapelsin.
 
Brie i ugn med nötter och honung, oliver, räkröra, tapenader.
 
Med mera, med mera. Sedan pratade vi om livet, tittade på Melodifestivalen och åt godis tills klockan blev halv ett. Fin lördag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka snygga byxor!

Svar: Tack! Från H&M :)
Sofie Strandberg

2018-02-06 @ 14:18:27

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0