Torsdagstankar.

  • Idag har jag varit på spinning för första gången på två veckor, i och med att jag var sjuk förra veckan. Det var SÅ skönt. Spinna snabbt, snabbt och svettas. Dessutom är instruktören skitbra och peppig. Så viktigt med en duktig instruktör när man tränar, annars är det inte kul.

  • Jag har fått en ny It girl-crush. Det finns så många grymma tjejer som jag fastnar för och tar inspiration från: Sandra Beijer, Isabella Löwengrip, Bianca Ingrosso och så nu – Babba Canales. Alltså LOVE, love, love her. Ung entreprenör på 27 år, från Kristianstad, bor nu i New York och äger en egen varumärkesbyrå. Ni har säkert haft koll på henne tidigare, men jag har precis hittat till hennes instagramkonto. Vill ha hennes hår, kläder och hund. Alltså lägg ägg.

  • Imorgon ska vi se 50 Shades Freed. ÄR SÅ PEPP. Har typ fått försvara mig på jobbet hela den här veckan för hur 17 kan man tycka den är bra egentligen, och tja nu gör jag det bara. Har sett samtliga 50 shades-filmer på bio och står för det. Efter bion ska jag, Sarah och Carro gå ut och ta ett glas vin, äta lite. Mysig fredag!

  • Igår kom min ingifta moster hit och sov över eftersom hon hade ett par föreläsningar här i Malmö. Det var så mysigt med besök sådär mitt i veckan! Imorse åt vi en lång frukost och promenerade sedan till jobbet/Malmö högskola tillsammans. Så mysigt!

  • På lördag ska jag och Dan på födelsedags-/inflyttningsfest hos Micke i Lund. På söndag har vi inget inplanerat men jag vill gå på en lägenhetsvisning här i Västra Hamnen. Får se om jag lyckas dra med mig Dan. Vi letar ju inte efter en lägenhet sådär aktivt, men är ju roligt att titta och se ungefär vad man är ute efter och vad man har råd med.
Hoppas ni haft en fin torsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0