Spotify: Fest, fest, fest och middagsmusik

 
I helgen var jag och Dan på överraskningsfest för Niclas som har tagit examen. Sarah frågade mig om jag kanske kunde fixa två musiklistor till kvällen och javisst kunde jag det! Jag blev faktiskt så nöjd så jag tänkte att ni skulle få ta del av dem.
 
Middagsmusik och chill 
 
Lista nummer 1 – Middagsmusik och chill. Vi började med en middag i fredags och då vill man såklart ha lite lugnare musik, fast ändå lite upptempo. Så i den här listan samlade jag alla halvlugna, bra låtar jag hittade. Det blev en del Ed Sheeran, ganska många hits från 50 shades of Grey (gillar det soundtracket) och såklart James Arthur. James Arthur är ett måste på middagsplaylists.
 
Fest, fest, fest! 
 
Lista nummer 2 – Fest, fest, fest! Lista nummer 2 skulle såklart innehålla festhits, fast kanske inte bara de från nu utan några från 80- och 00-talet också. Tyckte faktiskt den blev rätt svängig om jag får säga det själv. Eller, man får kanske inte säga "svängig" 2018? Äh, klart man får.
 
Och voilà! Två tipptopp listor till två olika sociala tillfällen. Eller ett enda tillfälle om man, som vi ville, ha två listor till en kväll. Hoppas ni gillar dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0