Helgens bilder.

Häng med på det jag gjorde i helgen!
 
Lördag
I lördags städade jag och Dan, var ute på stan en sväng och sedan gjorde jag mig i ordning inför kvällens middag. Hade på mig shorts från Lindex och blus från Twist & Tango.
 
Jag skulle nämligen ha Rebbe, Sara och Neja på besök! Vi drack lite vin på balkongen och pratade om sommarens planer, familjelivet och vardagen.
 
Till middag beställde vi glutenfri pizza från Västra Hamnens Pizzeria. Så god! Vi köpte fyra stycken som vi alla kunde dela på. Sedan umgicks vi och spelade sällskapsspel till klockan blev sent och det var dags att sova. Jättemysig kväll med fina personer!
 
Söndag
Så blev det söndag! Jag och Dan gjorde oss i ordning för en sväng på stan och ett födelsedagsfirande. Hade på mig klänning i linne från Zara om någon undrar.
 
Vi promenerade ner till stan, gjorde lite ärenden och satte oss på en parkbänk i solen.
 
Vår fina, fina stad. Det går så mycket skitsnack om den nu och vissa drar sig tillbaka, men jag älskar den bara desto mer.
 
Vi tog sedan bussen till Svedala för att hälsa på min syster och hennes pojkvän Simon som fyllde år. Det bjöds på kaffe och gräddtårta, och hela min familj var samlad. Efter födelsedagsfikat åkte jag och Dan hem, tittade på 7 avsnitt av Killing Eve och somnade alldeles för sent.
 
Fin helg! Gjorde ni något särskilt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0