Vecka 29

 
God morgon!
 
I skrivande stund sitter jag på flygplatsen i Rom och ska snart flyga hem. Det ska bli skönt att komma hem, få sova i min egen säng och ta det lugnt. 4 dagar i en varm, gigantisk storstad med så mycket att titta på och hinna med, är alldeles lagom.
 
Men nu är det ny vecka! Vecka 29. Jag och Dan har 3 veckor kvar av vår semester och den här veckan kommer bland annat att innehålla detta:
  • På onsdag ska jag träffa Jenny och Cilla. Vi ska äta pizza, spela sällskapsspel och ha det mysigt.

  • På fredag ska vi hem till Markus och Elin tillsammans med Micke. Vi ska grilla och dricka vin.

  • På lördag åker jag och Dan till Regina och Frederic i Helsingborg. Ska bli jättemysigt! Alldeles för längesedan vi sågs nu <3

  • Och på söndag åker jag och Dan till min mormor i Åhus för lite kvalitetstid.
 
Det blir mycket farande den här veckan. Men bortsett från det ska vi hänga på balkongen, titta på filmer, läsa lite böcker, bada i havet. Tja, ni vet sånt man brukar göra på semestern. Tycker det känns så bra att vara ledig och hinna boka in kvalitetstid med fina vänner också. Hoppas vädret håller i sig, men hoppas också att det regnar lite. Kan det inte regna på nätterna och vara fint väder på dagarna? Så blir vi alla nöjda?

Har ni något roligt inplanerat i veckan? Glad måndag!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

På torsdag kommer mina föräldrar + lillebror över för att äta fishtacos, fredag fyller fina sambon år & därför ska vi självklart ha lite släktkalas på lördag! Sista jobbarveckan för mig (sambon jobbar nästa vecka också..). Längtar massor till semestern! Hasslö, Karlstad, Halmstad står på schemat <3

Svar: Låter mysigt! Ha en superhärlig semester! :)
Sofie Strandberg

2018-07-17 @ 23:35:33

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0