Vecka 31

 
Så blev det måndag och vecka 31, vår sista semestervecka börjar nu. Det har gått fort och långsamt på samma gång. Jag känner mig utvilad och har samtidigt hunnit med otroligt mycket. Härligt!
 
Just precis nu sitter jag och Dan på tåget på väg till Bromölla. Vi ska hälsa på min kusin Therese och hennes familj. Så mysigt det ska bli. Jag ska pussa på min kusindotter Moa så mycket.
 
Den här veckan ska vi annars försöka ta det väldigt lugnt. Vi har lite dejter inbokade med vänner och familj och det blir en och annan utflykt. Men annars ska jag bada, försöka läsa ut min bok, lyssna på ett par sommarprat, ta långa sovmorgnar och dricka kaffe långsamt på balkongen.
 
 
Förresten! I fredags var det exakt ett år tills jag och Dan gifter oss. Oh, längtar så mycket. Han är det finaste i mitt liv och tar fram det bästa av mig. Jag vet att jag kan vara ett virrvarr, väldigt känslostyrd och har ibland så mycket energi att kroppen exploderar och allt blir helt fel. Men han drar ner mig på jorden igen, står ut och väntar tålmodigt tills allt lägger sig. Det är väl så det ska vara tänker jag, att man kompletterar och bygger upp varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0