Häng med på min fredag!

Igår lyckades jag dokumentera lite av min fredag. Vi kikar! Jag går upp cirka 06.45 varje dag. Det varierar lite, men någonstans mellan 06.30 och 07.00 kravlar jag mig ur sängen. På fredagar har vi ett planeringsmöte på jobbet klockan 08.30 och är alltså alltid på plats då. Just igår skulle det bli 28 grader och jag såg ut såhär i shorts från Lindex och gammal blus från Zara.
 
När jag väl har kommit till jobbet brukar jag alltid börja dagen med té och ett stort glas vatten. Vatten är verkligen så viktigt att dricka nu när det är så varmt ute, jag blir alldeles snurrig annars. Här ser ni också en del av vårt kök på kontoret!
 
Utsikten från kontorets balkong. På balkongen brukar vi äta lunch och fika, ibland också ta snabba möten. Sjukt mysigt!
 
När klockan blev 14.30 var det dags för fika! Vi fikar inte varje fredag alltså, bara ibland när det är särskilda grejer som händer. Just den här gången bjöds det på glassbuffé vilket passade bra i värmen.
 
När klockan blev 17 vinkade jag hej då till mina kollegor, cyklade och hämtade ut ett paket och mötte upp Dan. Vi skulle äta tacos och handlade inför kvällen.
 
När jag kommit hem och öppnade postfacket hade fler paket levererats. Ja! Vad kul! Vilken fredag!
 
Min ögonskugga hade gått sönder i leveransen :( Mailade företaget om det, får se om jag kanske får en ny.
 
Dagens fångst! En ny parfym från Sniph som jag prenumererar på, två flaskor saltvattenspray och en söndersmulad ögonskugga. Ändå bra leverans. Sedan åt jag och Dan tacos och tittade på Patrick Melrose på HBO hela kvällen. Härlig fredag!

Kommentarer
Postat av: emma

vilken fin kjol

2018-06-09 @ 15:30:28
URL: http://nouw.se/islycka
Postat av: Angelica Wåhlin

Ååh, glassbuffé lät ju perfekt!

Svar: Så gott!!
Sofie Strandberg

2018-06-09 @ 22:37:17
URL: http://angelicawahlin.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0