Lördagstankar

  • Lördag! Helg! Sol och sommar! Idag kommer Neja, Rebbe och Sara över. Vi ska äta pizza, sitta på balkongen och dricka vin. Det är sällan bara vi tjejer ses och umgås, så ser extra mycket fram emot ikväll!

  • Snart är det semester för mig och Dan. Vi jobbar bara nästa vecka också, och sedan tar vi vårt pick och pack och åker till Sölvesborg. Jag ska pussa på mitt kusinbarn för första gången, dricka bubbel på terrassen och gå långa morgonpromenader med min morbrors fru Pia. ÄLSKAR mitt Sölvesborg. Tänker någon gång när man blir vuxen och ordentlig att man kan ha en sommarstuga där och kan hänga med släkten jämt <3

  • Jag har ett litet experiment igång. Jag har sedan jag var ung färgat mitt hår. De senaste åren har jag bara färgat det mörkt, fyllt i rötterna så att utväxten inte ska synas. Nu när det är sommar har mitt hår blekts jättemycket och jag har märkt att mitt eget hår nästan har samma färg som det blekta. Så jag tänkte se om jag kan låta mitt hår växa ut, utan att jag färgar det. Just nu har jag nästan 5 centimeter av min egen hårfärg, så vi får se hur det blir när det vuxit mer! Kanske är jättefult? Eller så blir det asbra. Hoppas!

  • Jag har fått lite problem med mitt knä, så jag kan inte springa just nu. Det är så störigt! Varför kan det inte bara funka? Jag har fått avbryta mina senaste löprundor för det hugger så mycket i knät. Har fått ta en paus från löpningen och styrketränar lite istället. Det är ju ungefär det tråkigaste som finns? Jag känner att jag behöver göra något för att kontrollera min rastlöshet. Det roligaste jag hittills har hittat är att dra i roddmaskinen, haha.

  • Hoppas ni har en fin lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0