Häng med på min lunch

Mellan 12 och 13 varje dag har jag lunch. Oftast har jag med mig lunchlåda, ibland äter jag gröt och någon gång då och då cyklar jag ner till stan och springer ärenden. Men ibland bokar jag in små lunchdejter med mycket trevliga och fina personer. Vi kikar på mina senaste sådana!
 
För någon vecka sedan bokade jag och min kollega Sam in en lunch. Vi traskade över gatan till ett ställe som heter Välfärden och åt grönsakskålpudding med svampsås och kokt potatis. Lägg av så gott, och trevligt!
 
Ett par dagar senare mötte jag upp min vän Divya på Misoteket. Jag åt misosoppa med risnudlar, friterad tofu, champinjoner och mycket mer. Vi pratade om livet, karriären och resor bland annat. En mycket fin lunch!
 
Förra veckan bestämde jag och min närmsta kollega Stina att det var dags för en lunch utanför kontoret. Vi traskade då till Salads and Smoothies på Studio. Jag beställde sallad med pulled oumph och chèvre. Äter mycket pulled oumph för tillfället, så gott!
 
Och igår gick jag och min kollega Susanna över till Niagara för att äta lunch. Vi beställde grönsakscurry och pratade om allt från webbutveckling till sommarplaner. Mycket trevligt!
 
Så fick ni ett inlägg lastat med matbilder och ett par restaurangtips i närheten av Malmö Central. Idag har jag med mig lunchlåda, får försöka vara lite ekonomisk också.

Kommentarer
Postat av: Anna-Maria

Så härliga luncher det ser ut att ha varit! :)

2018-03-14 @ 21:19:46
URL: http://Http://www.amoll.net
Postat av: M

Mysigt med trevliga luncher! :-)

2018-03-15 @ 10:19:02

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0