Kläder tisdag till lördag den här veckan

I tisdags kom jag på att det ju faktiskt kan vara kul att dokumentera hur jag sett ut varje dag den här veckan. Nu blev det inte riktigt varje dag, men nästan! 
 
Tisdag
I tisdags slängde jag på mig en ny blus som jag har fyndat på Vero Moda för endast 179 pix! Försöker fylla ut de grå och kalla dagarna med färgglada kläder just nu. Livet känns lite roligare då.
 
Matchade med jeans från Gina Tricot.
 
Onsdag
I onsdags hann jag inte ta bilder innan jag cyklade till jobbet. Därför fick det istället bli de här spontanbilderna på restaurangen jag hängde på under kvällen. Haha, allt för er.
 
Blus från H&M och jeans från Gina.
 
Torsdag
I torsdags skulle jag först till jobbet och sedan på event med Desirée. Gjorde mig extra torsdagsfin med skjorta från H&M och kostymbyxor från Lindex.
 
Tycker skjortan är så fin. Sober och färgglad på samma gång liksom.
 
Fredag
I fredags var jag extra trött och ville ha på mig mjuka och sköna kläder. Skulle hänga på jobbet och sedan träffa Sarah och Niclas, äta tacos och titta på Talang-finalen.
 
Tog därför på mig en mörkblå skjorta från H&M och ett par gamla kostymbyxor från Lindex. Älskar förresten att folk brukar fråga mig om dessa kostymbyxor är träningsbyxor. Det är dem alltså inte.
 
Lördag
Och så blev det helg och lördag! Jag började dagen med ett spinningpass på Emporia och gjorde sedan i ordning mig för att gå på Linas 30-års fest.
 
Festens tema var rosa, guld och glitter och jag bar en ny rosa topp från Gina dagen till ära. Lockade håret, målade naglarna glittriga och hade köpt ett nytt illrosa läppstift.
 
Matchade med kostymbyxor från Lindex. Märker för övrigt att alla mina kostymbyxor kommer från Lindex? Kanske är för att jag tycker att de har en så bra passform på sina byxor.
 
Och så har jag sett ut i veckan! Idag ligger jag mest hemma i soffan och håller söndag. Är så trött och urlakad efter veckans olika äventyr. Ska bara äta tacos och titta på film ikväll, som sig bör en söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0