Torsdagstankar.

  • Idag är det skärtorsdag! Himla fint. Det innebär att jag slutar redan klockan 15 på jobbet och sedan är ledig hela fyra dagar. Fyra dagar just nu känns som en evighet. Gud vad härligt det ska bli.

  • Under påskhelgen brukar jag och Dan ha så mycket att göra. Vi brukar fara runt till kompisar och familjemedlemmar och jag brukar nästan vara mer trött än utvilad när helgen är över. Men inte den här gången! Jag och Dan har nästan ingenting inplanerat och det ska bli så skönt. Planerar att strosa på stan, äta gott och gå på bio. Och sova länge!

  • Igår var jag på synundersökning på Nividas. Det gick bra och min syn hade inte förändrats särskilt mycket. Jag hade en så rolig optiker dessutom som skämtade hela tiden. Älskar människor som gör en ganska obekväm situation lite rolig. Bestämde mig till slut för den här bågen.

  • Vi har så mycket påskgodis på kontoret nu. Är det inte det bästa med påsken ändå? Att man äter så himla mycket godis. Jag är faktiskt lite taggad på påskmaten också. Har ju inte ätit sill sedan i julas.

  • Min lillebror lurade ut mig på en löprunda igår. Det var minusgrader och blåste ordentligt. Men nu är vårens första löprunda utomhus gjord i alla fall, alltid något. Hoppas solen och värmen kommer med april. Är så trött på kylan.

  • Vi funderar på om vi ska se antingen Black Panther eller Red Sparrow på bio i helgen. Vad är grejen med att man döper filmer efter djur just nu? Anyway, jag var mest sugen på Red Sparrow men såg att den inte hade fått jättebra betyg. Har hört mycket gott om Black Panther dessutom. Hojta till om ni har sett någon av dem och säg vad ni tycker!

Glad torsdag och hoppas ni får en härlig början på påsken!

Kommentarer
Postat av: Ewe

Black Panther är den bästa filmen jag har sett på åratal, den är fantastisk! Spännande, fantastiska karaktärer, cool miljö, humor... den har allt. Rekommenderas verkligen :)

Svar: Oh tack för din rekommendation! Ska se den ikväll! :) Hoppas du har en härlig påsk!
Sofie Strandberg

2018-03-29 @ 17:20:24
URL: http://nouw.com/ewees

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0