Min vecka genom telefonen.

Såhär har en del av min vecka sett ut genom telefonen!
 
 
Tisdag
 
En kollega till mig fyllde 60 i tisdags! Han fick önska sig vad han ville till fika och valde banana split. Blev därför en banana split-buffé extra allt. Åt tills jag fick ont i magen.
 
 
Onsdag
 
I onsdags lyckades jag dokumentera ganska mycket. Såg ut såhär innan jag cyklade till jobbet. Hade en klänning från Filippa K och en poncho från Gina. Tog inte ens jacka med mig!!! Herrejisses så härligt.
 
Efter jobbet mötte jag upp Sarah på stan. Hon ville gå in på apoteket och "fylla på sitt förråd". Sagt och gjort!
 
Vi köpte islatte och sallad och satte oss längs med kanalen. Malmö var extra vacker denna eftermiddag.
 
Sedan cyklade jag hem, svidade om till träningskläder och sprang en runda. Fick låna Dans träningströja eftersom jag själv inte har en bra T-shirt att springa i. Den var så skön! Är tydligen av Zlatans märke.
 
Sprang 5 km och var så varm och trött efteråt. Men kvällen var så fin! Ville inte gå in.
 
Svettig men glad!
 
 
Torsdag
Och såhär såg jag ut igår när jag för andra dagen i rad gick i klänning och hade inga strumpbyxor. Tänker att den här värmen aldrig tar slut. Det kommer vara såhär nu. Här ser ni en lite bättre bild på min rosa jeansjacka förresten! Älskar den, kommer från Gina.
 
Idag är det fredag! Ikväll ska jag sätta mig ner och förbereda lite inlägg för helgen. Ber om ursäkt för oregelbunden uppdatering, men kvällarna är så ljusa, varma och långa. De drar i mig och jag vill aldrig sova, eller sitta särskilt mycket vid datorn på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0