Mina senaste mobilbilder

Vi har ätit så himla mycket fika på jobbet den senaste tiden. Förra veckan bjöd min kollega Robban oss på den här härliga citron- och vallmokakan från Gateau. Mums!
 
Och så har det ju varit Halloween och till helgen är det Allhelgonahelgen. Givetvis ska det firas! En gång i månaden har vi ett byråmöte på jobbet där alla samlas och går igenom vilka kampanjer vi gjort på sistone samt diskuterar nya idéer. Den här månadens byråmöte hade Halloweentema och ett gäng hade varit kreativa med snackset.
 
En pumpa som kräker guacamole.
 
Och en hjärnkaka med häxfingrar, haha.
 
Förra veckan fyllde Sarah H hela 30 år och det firade vi med pompa och ståt. Hon hade också dekorerat sin lägenhet i kalasanda som sig bör!
 
I måndags hade jag och min arbetsgrupp en redovisning med en av våra största kunder. Vi hade hyrt ett konferensrum på MJ's och det är ju sååå himla fint och mysigt där. Vill hänga där nästan varje dag.
 
Titta vilken fantastisk innergård de har!
 
Vi åt lunch och workshoppade tills klockan blev tre på eftermiddagen. Det är ju på MJ's vi ska fira nyår och det kommer bli helt fantastiskt!
 
Idag har jag haft hantverkare hemma hos mig som har hjälpt mig med två ljusrör till badrumsskåpet. Först tyckte jag att både jag och Dan var lite dumma som liksom inte förstod hur man skulle byta lamporna. Men hantverkaren förstod först inte heller! De var så invecklat inmonterade så det tog ett tag innan vi förstod. Men nu så! Skam den som ger sig. Skickade den här bilden till min hyresvärd för att förklara vilken lampa jag menade, haha.
 
Den här bilden tog jag imorse när jag gjorde mig i ordning. Ingen aning varför egentligen, men tröjan är ny. Kanske därför. Ibland får jag kommentarer här på bloggen om att jag tycker om att gå barfota och jag har alltid tänkt att nej vadå, inte mer än andra väl? Men nu har jag märkt att jag tar av mig strumporna när jag kommer hem (och tar visserligen på mig inneskor). Kan det vara att jag inte gillar strumpor bara? haha
 
Det var mina senaste mobilbilder! Nu ska jag hålla fredag. Hoppas ni gör detsamma!

Kommentarer
Postat av: Marina

Snygg tröja!
Sen vad gör det om man tycker om att gå barfota? Det är väl bara mysigt.

2018-11-25 @ 07:57:52

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0