Onsdagstankar

 
  • Hur är mitt läge? Jag börjar känna mig förkyld igen. Är ganska hängig och känner mig småfebrig. Jag är inte förvånad eftersom jag fick munsår igår. Då brukar fökylningen komma som ett brev på posten. Hoppas den chillar lite och inte bryter ut, orkar inte det just nu. Försöker sova mycket och har ställt in alla inplanerade träningspass.

  • Var förresten på vårdcentralen igår och kollade upp angående mina munsår. Jag har haft det ett par gånger nu tätt inpå och sist fick jag så många blåsor så att min underläpp blev alldeles svullen. Då fick jag tabletter som hjälpte och munsåren försvann på bara ett par dagar, så himla skönt. Den här gången ville läkaren dubbelkolla så att det verkligen var munsår (alltså herpes) och tog prover. Hur tar man prov på munsår undrar ni? Jo, man sticker i blåsorna med en nål så att det börjar blöda och vara, och så tar man en tops och gnuggar mot blåsorna så vätskan sugs upp. Detta gjorde SÅ ont. Min överläpp var alldeles svullen efteråt. Kanske så det känns att göra botox?

  • Jag läser en kort kurs just nu som har med mitt jobb att göra. Nima är så gullig och håller mig sällskap på kvällarna medan jag pluggar. Nimaaa <3 Så svårt att plugga förresten, nu när man inte gjort det på ett par år. Jag måste liksom aktivit försöka komma in i det igen.

  • Jag har tittat klart på Chilling adventures of Sabrina på Netflix. Tyckte ändå att den var över mina förväntningar! Hoppas det kommer en säsong 2. Har ni sett den än? Låtsas ibland att Nima är katten Salem i serien. Hur coolt hade det inte varit med en talande katt liksom.

  • Ikväll ska jag till Wedding Store och prova brudklänning! Iiiih, så spännande. Hoppas jag tycker om den som jag har tittat ut. Vill bara ha en nu och orkar inte leta mer. Har varit i cirka fyra affärer och provat i flera omgångar. Men vi får se, jag håller tummarna i alla fall.

  • Senare ikväll ska vi också fira Amanda som fyller 30 idag. Hurra, hurra, hurra! Vi ska äta pizza på Far i hatten och kramas. Blir mysigt.

Så är mitt onsdagsläge. Hur är det med er idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0