Tips på hur du överlever vintern

 
Hur känner du inför vintern 2018?
Jag tror ändå att jag är redo. Jag har köpt en ny vinterjacka och har bunkrat upp med värmeljus. Så känner att jag är redo för din bitande kylan. När det är december blir det dessutom fint ute med stans alla ljusslingor. Jag tycker ändå att mörkret är det värsta med vintern.
 
 
Vad ska man äta för att överleva vintern?
Jag tycker man ska äta allt man vill! Varma, mustiga grytor och hemgjorda soppor. Fina pastarätter och goda chokladefterrätter. Jag älskar att prova nya restauranger under hösten och vintern. Man vill ju ändå helst vara inomhus liksom.
 
Dricka?
Rödvin är ju gott till kött och grytor. Annars är torrrr prosecco ändå det bästa tycker jag. Och pepsi max, té, havrelatte och vatten. Jag dricker nog aldrig så mycket kaffe och té som under den här perioden.
 
 
Lyssna på för musik?
Generellt delar jag upp min typ av musik under dagarna. På förmiddagarna lyssnar jag på en Spotifylista som heter Lugnt & Skönt och på eftermiddagarna lyssnar jag helst på peppig popmusik. Under vintern tycker jag att She & Him eller liknande indiepop kan vara det peppigaste och mysigaste jag vet.
 
 
Tips på hur man fortfarande klär sig och känner sig fin när det är kallt och blött?
Investera i fina koftor! Tycker att lager på lager ändå är nyckeln. Köp tjocka och rejäla strumpbyxor och ordentliga skor som är varma och inte blir blöta. Sen tycker jag att det är otroligt snyggt med till exempel en stickad tröja, blå jeans, lockat hår och rött läppstift. Så att man liksom lägger mer fokus på hår och smink istället för kläderna.
 
 
Utflyktsmål som är perfekt på vintern?
Museum, bio och restauranger. Men varför inte bada och basta? Eller åk skridsko på närmsta ishall!
 
Tips på restaurang med extra trevlig vinterstämning?
Jag tycker Rådhuskällaren här i Malmö är mysig.
 
 
Vad ska man titta på?
Jag tycker man ska försöka hitta en serie som biter sig fast, något som får det att banka lite extra i bröstet. Alla har olika preferenser, men jag älskar älskar älskar Vår tid är nu. Med den är måndagar verkligen inte tråkiga längre. Hur nice med Bachelor nu förresten? Perfekt vintergöttigt TV-tittande.
 
En present man kan ge till sig själv?
En ny klocka! Vill ha denna från Daniel Wellington.
 
 
Något som förhöjer vintern?
Middagar och spelkvällar med fina personer. Att fira Thanksgiving med sina närmsta och äta mycket, mycket mat.
 
Goda grönsaker och frukt som är i säsong under vintern?
Hur gott med pumpa och kål nu? Brysselkål, blomkål och savojkål. MUMS! Eller göra soppa på jordärtskocka. Till jul får vi äta mycket dadlar och satsumas!
 
 
Ett allmänt tips när allt är mörkt och deppigt?
Tänd massvis med värmeljus, ring en vän och måla naglarna. Titta på fina filmer med jultema, då blir man alltid glad.
 
 
Lista lånad av Sandra Beijer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0