Vecka 45

 
God förmiddag! Hoppas allt är bra med er idag. Min helg har varit bra men fullspäckad som vanligt. Vi har varit på bio med Dans brorsbarn och tittat på Superhjältarna 2. Den var rolig! Det är inte ofta jag tittar på animerat, så det var extra kul den här gången. Annars åt vi pizza med Sös, Lars och Lina. En väldigt mysig helg!
 
Den här veckan blir ganska fullspäckad den med. Jag försöker andas mellan varven och planerar in lugna stunder. Jag tycker det funkar rätt bra. Ikväll har jag till exempel planerat att inte göra någonting! Jag och Dan ska äta hämtmat och sen ska jag bara titta på TV-serier och vila i soffan. Jag försöker "boka upp" att inte göra någonting i kalendern, så då vet jag säkert att jag hinner vila.
 
Annars har jag detta inplanerat i veckan:
 
Onsdag: Onsdagkväll blir en lång kväll! Först ska jag till ett event som Weddingstore har och prova en brudklänning jag tittat ut. Är så pirrig inför detta! Klockan 19.30 ska jag möta upp ett gäng vänner för att fira Amandas 30-års dag! Vi ska äta pizza på Far i hatten. Hipp hurra för Amanda!
 
Torsdag: Efter jobbet ska jag till naprapaten och knäcka min rygg lite. Ska bli såå skönt.
 
Lördag: På lördag gifter sig Jenny och Jakob! Jisses, så fint det ska bli. De gifter sig på Stallgården utanför Vellinge och det är en så fin lokal. Kommer dokumentera massor.
 
Söndag: Fars dag och vilodag.
 
Annars ska jag springa ärenden på stan, försöka gå till gymmet och kanske springa en vända i helgen.
 
Har ni några särskilda planer i veckan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0